DİLOVALILARIN İMDADINA BELEDİYE KOŞTU

İlçeler 09.07.2024 - 21:22, Güncelleme: 09.07.2024 - 21:22
 

DİLOVALILARIN İMDADINA BELEDİYE KOŞTU

KOCAELİ HABERİ
Kurban Bayramında kesilen kurbanların atıkları ve yaz sıcağı dolayısı ile hızla üreyen karasinek ve sivrisinekler Dilovalılara zor anlar yaşatırken, imdatlarına Dilovası Belediyesi koştu.. Dilovası Belediyesi ilçenin tüm mahallerini sinek ve sivrisineklere karşı ilaçladı ve o anları sosyal medyadan "Tüm mahallelerde sivrisinek, kara sinek ve larvalara karşı ilaçlama çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Kurban Bayramında kesilen kurbanların atıkları ve yaz sıcağı dolayısı ile hızla üreyen karasinek ve sivrisinekler Dilovalılara zor anlar yaşatırken, imdatlarına Dilovası Belediyesi koştu..

Dilovası Belediyesi ilçenin tüm mahallerini sinek ve sivrisineklere karşı ilaçladı ve o anları sosyal medyadan "Tüm mahallelerde sivrisinek, kara sinek ve larvalara karşı ilaçlama çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.