AV. KEMAL MEMİŞ GEBZE'NİN HAKKINI İŞTE BÖYLE SAVUNDU

Siyaset 09.07.2024 - 11:25, Güncelleme: 09.07.2024 - 11:34
 

AV. KEMAL MEMİŞ GEBZE'NİN HAKKINI İŞTE BÖYLE SAVUNDU

KOCAELİ HABERİ
DEVA Partisi Kocaeli il kurmaylarından birisi olan İl Teşkilat Başkanı ve Gebze kurucu ilçe başkanı Av. Kemal Memiş, Kocaeli'ye gelen kamu hizmetlerinin kaymağını İzmit lobisinin doğu yakasına kaydırdığını ve Gebze Bölgesi olarak bilinen "Batı Yakası"nın ise ihmal ettiğini sosyal medyadan şu ifadelerle eleştirdikten sonra çözüm olarak da "Gebze il olmalıdır" dedi; Bu şehrin; Valilik yerleşkesi, Üniversite merkezi, Üniversite hastanesi, Şehir hastanesi, İl Emniyet Müdürlüğü, İdare ve Vergi Mahkemesi, SGK il müdürlüğü… Gibi kamu hizmeti veren binaların tamamı neden şehrin doğu yakasında… Bu yerel lobicilik değil de ne? “Batı yakası” bu dışlanmışlığı hakketmiyor! Çözüm; - Gebze bir an önce İl yapılmalı ve bu tartışma sonlandırılmalıdır!  
KOCAELİ HABERİ

DEVA Partisi Kocaeli il kurmaylarından birisi olan İl Teşkilat Başkanı ve Gebze kurucu ilçe başkanı Av. Kemal Memiş, Kocaeli'ye gelen kamu hizmetlerinin kaymağını İzmit lobisinin doğu yakasına kaydırdığını ve Gebze Bölgesi olarak bilinen "Batı Yakası"nın ise ihmal ettiğini sosyal medyadan şu ifadelerle eleştirdikten sonra çözüm olarak da "Gebze il olmalıdır" dedi;

Bu şehrin;
Valilik yerleşkesi,
Üniversite merkezi,
Üniversite hastanesi,
Şehir hastanesi,
İl Emniyet Müdürlüğü,
İdare ve Vergi Mahkemesi,
SGK il müdürlüğü…
Gibi kamu hizmeti veren binaların tamamı neden şehrin doğu yakasında…
Bu yerel lobicilik değil de ne?
“Batı yakası” bu dışlanmışlığı hakketmiyor!
Çözüm;
- Gebze bir an önce İl yapılmalı ve bu tartışma sonlandırılmalıdır!

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.