Sümeyye Erdoğan Bayraktar Darıca'ya geldi

Siyaset 09.07.2024 - 05:55, Güncelleme: 09.07.2024 - 05:55
 

Sümeyye Erdoğan Bayraktar Darıca'ya geldi

KOCAELİ HABERİ
KADEM Kocaeli Temsilciliği Yaptığı Çalışmalar İle 5 Yıldızı alarak "Bayrak Taşıyıcı Temsilcilik" oldu. Kadın ve Demokrasi Vakfı (KADEM) tarafından her sene düzenlenen, 55 ilden gelen temsilcilerin ve temsilcilik sekreterlerinin katılımıyla gerçekleştirilen eğitim kampı bu yıl Kocaeli'nin Darıca ilçesinde 5-7 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirildi.  Temsilcilik kampı KADEM Mütevelli Heyet Başkanı Sümeyye Erdoğan Bayraktar ve Yönetim Kurulu Başkanı Saliha Okur Gümrükçüoğlu’nun konuşmalarıyla başladı. Sivil toplum temsilcisi olmak, KADEM’in çalışma alanları, bölgesel etkinliklerin çalışmalara etkisi ele alındı. Kamp boyunca  Türkiye’nin dört bir yanındaki kadın sorunları ve çözüm önerileri konuşuldu. Yönetimden iletişime, eğitimden yapılanmaya, kadına yönelik yasal düzenlemelerden kültürel normların etkilerine kadar birçok konu kurumsal çerçevede değerlendirildi. KADEM'in stratejik planı paylaşıldı. Yaptığı çalışmalar neticesinde başarı gösteren temsilciliklere ödüller taktim edildi. KADEM Kocaeli Temsilcisi Asuman Sert Erturan ve Temsilcilik Sekreteri Betül İkiz Yönetim Kurulu Başkanı Saliha Okur Gümrükçüoğlu’ndan ödüllerini ve başarı belgelerini temsilcilik adına teslim aldılar. KADEM Kocaeli Temsilciliği bayrak taşıyıcı temsilcilikler arasında yerini aldı. Kamp söyleşiler, toplantılar, gönüllülük konulu oturumlar, Filistin temalı Fahra isimli film gösterimi, film kritiği, Filistin mutfak atölyesi, Filistinli öğrencilerle söyleşi gibi etkinliklerle dolu dolu geçti. Tüm temsilcilikler illerine yepyeni motivasyonla ve güzel anılarla döndüler.
KOCAELİ HABERİ

KADEM Kocaeli Temsilciliği Yaptığı Çalışmalar İle 5 Yıldızı alarak "Bayrak Taşıyıcı Temsilcilik" oldu.

Kadın ve Demokrasi Vakfı (KADEM) tarafından her sene düzenlenen, 55 ilden gelen temsilcilerin ve temsilcilik sekreterlerinin katılımıyla gerçekleştirilen eğitim kampı bu yıl Kocaeli'nin Darıca ilçesinde 5-7 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirildi. 

Temsilcilik kampı KADEM Mütevelli Heyet Başkanı Sümeyye Erdoğan Bayraktar ve Yönetim Kurulu Başkanı Saliha Okur Gümrükçüoğlu’nun konuşmalarıyla başladı. Sivil toplum temsilcisi olmak, KADEM’in çalışma alanları, bölgesel etkinliklerin çalışmalara etkisi ele alındı.

Kamp boyunca  Türkiye’nin dört bir yanındaki kadın sorunları ve çözüm önerileri konuşuldu. Yönetimden iletişime, eğitimden yapılanmaya, kadına yönelik yasal düzenlemelerden kültürel normların etkilerine kadar birçok konu kurumsal çerçevede değerlendirildi. KADEM'in stratejik planı paylaşıldı.

Yaptığı çalışmalar neticesinde başarı gösteren temsilciliklere ödüller taktim edildi. KADEM Kocaeli Temsilcisi Asuman Sert Erturan ve Temsilcilik Sekreteri Betül İkiz Yönetim Kurulu Başkanı Saliha Okur Gümrükçüoğlu’ndan ödüllerini ve başarı belgelerini temsilcilik adına teslim aldılar. KADEM Kocaeli Temsilciliği bayrak taşıyıcı temsilcilikler arasında yerini aldı.

Kamp söyleşiler, toplantılar, gönüllülük konulu oturumlar, Filistin temalı Fahra isimli film gösterimi, film kritiği, Filistin mutfak atölyesi, Filistinli öğrencilerle söyleşi gibi etkinliklerle dolu dolu geçti. Tüm temsilcilikler illerine yepyeni motivasyonla ve güzel anılarla döndüler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.