Vekil Katırcıoğlu: ''Kocaeliyi Seviyorum''

Siyaset 09.07.2024 - 04:49, Güncelleme: 09.07.2024 - 04:49
 

Vekil Katırcıoğlu: ''Kocaeliyi Seviyorum''

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Kocaeli Milletvekili, TBMM İnsan Hakları İnceleme Kom.Üyesi ve Çocuk Hakları Alt Kom Başkanı Radiye Sezer Katırcıoğlu, seçim bölgesi Kocaeli'de özellikle partili bayanlardan yoğu ilgi görüyor.. Radiye Sezer Katırcıoğlu dün akşam katıldığı Ak Parti Kandıra 109. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısında da partili kadınlar ve diğer teşkilat mensuplarının yoğun ilgisi ile karşılaştı.. Katırcıoğlu o anları sosyal medyadan "109. Genişletilmiş Kandıra İlçe Danışma Meclisi Toplantımızı teşkilat mensubu kardeşlerimizin katılımlarıyla gerçekleştirdik. İstişare ve değerlendirmelerimiz hayırlı olsun. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim kılsın." notu ve "Kocaeliyi Seviyorum" etiketi ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili, TBMM İnsan Hakları İnceleme Kom.Üyesi ve Çocuk Hakları Alt Kom Başkanı Radiye Sezer Katırcıoğlu, seçim bölgesi Kocaeli'de özellikle partili bayanlardan yoğu ilgi görüyor..

Radiye Sezer Katırcıoğlu dün akşam katıldığı Ak Parti Kandıra 109. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısında da partili kadınlar ve diğer teşkilat mensuplarının yoğun ilgisi ile karşılaştı..

Katırcıoğlu o anları sosyal medyadan "109. Genişletilmiş Kandıra İlçe Danışma Meclisi Toplantımızı teşkilat mensubu kardeşlerimizin katılımlarıyla gerçekleştirdik. İstişare ve değerlendirmelerimiz hayırlı olsun. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim kılsın." notu ve "Kocaeliyi Seviyorum" etiketi ile paylaştı..
Bir 20 kişi, kürsü ve şunu diyen bir yazı 'ARTI AK PARTI RAR AKPARTI AK PARTI AK የላሉኑ AK PARTI AK PARTE AK PART AK ARTI ARTI นิดงด AK PARTI ARTI AK PARTI AK PARTI PART AK AK PARTI AK PARTI AK PARTI KAIRTI AK PARTI AK PARTI' görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.