İYİ PARTİ GEBZE'NİN YENİ BAŞKANI ELÜSTÜ SAHAYA İNDİ

Siyaset 09.07.2024 - 03:59, Güncelleme: 09.07.2024 - 04:29
 

İYİ PARTİ GEBZE'NİN YENİ BAŞKANI ELÜSTÜ SAHAYA İNDİ

KOCAELİ HABERİ
İYİ Parti Genel Merkezi tarafından geçtiğimiz ay İYİ Parti Gebze ilçe başkanlığına atanan Birol Elüstü, aktif siyaasi saha çalışmaları için startını verdi.. Kendsi gibi İYİ Parti Gebze Belediye Meclis üyesi olan arkadaşı Umut Aydoğdu ile birlikte saha ziyaretlerini başlatan Birol Elüstü dünkü ziyaretlerini sosyal medyadan "Meclis Üyemiz Umut Aydoğdu ve Gebze’nin sevilen iş insanı ağabeyimiz İsmail Bulut ile birlikte, Önceki dönem ilçe Başkan yardımcımız Samet Sırtbaş Arkadaşımıza ziyaret gerçekleştirdik. Kırk yıl hatrı olsun diye içtiğimiz kahve sohbeti için teşekkür ederiz." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

İYİ Parti Genel Merkezi tarafından geçtiğimiz ay İYİ Parti Gebze ilçe başkanlığına atanan Birol Elüstü, aktif siyaasi saha çalışmaları için startını verdi..

Kendsi gibi İYİ Parti Gebze Belediye Meclis üyesi olan arkadaşı Umut Aydoğdu ile birlikte saha ziyaretlerini başlatan Birol Elüstü dünkü ziyaretlerini sosyal medyadan "Meclis Üyemiz Umut Aydoğdu ve Gebze’nin sevilen iş insanı ağabeyimiz İsmail Bulut ile birlikte, Önceki dönem ilçe Başkan yardımcımız Samet Sırtbaş Arkadaşımıza ziyaret gerçekleştirdik. Kırk yıl hatrı olsun diye içtiğimiz kahve sohbeti için teşekkür ederiz." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.