CEMİL YAMAN İÇİN FLAŞ İDDİA

Siyaset 08.07.2024 - 11:02, Güncelleme: 08.07.2024 - 11:24
 

CEMİL YAMAN İÇİN FLAŞ İDDİA

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Gebze Belediyesi Kültür Müdürlüğü biriminde çalışırken, 2009 yerel seçimlerinde Ak partiden Dilovası Belediye başkanı seçilen Cemil Yaman, 2015 genel seçimlerinde Ak parti Kocaeli milletvekili seçildi.. 2018 ve 2023 genel seçimlerinde de tekrar Kocaeli milletvekli seçilen Cemil Yaman, milletvekilliğinde üçüncü dönemini de taamamlayacağı için Ak Partinin "Üç Dönem Kuralı"na takılacağından dolayı, 2028 genel seçimlerinde tekrar milletvekili adayı gösterilemiyor.. Ve siyast kulislerinde dha bugünden Cemil Yaman için "Cemil Yaman 2029 yerel seçimlerinde öncelikle Gebze Belediye başkan adaylığını zorlayacak ama olamadığı takdirde Darıca Belediye Başkan adaylığı için de zemin yoklayacak" iddiları yüksek sesle konuşuluyor..  Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, Cemil Yaman'ın bugün ilçelerine geldiğini sosyal medyadan "Kocaeli Milletvekilimiz Sn. Cemil Yaman’ı Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık ile birlikte makamında ağırladık. Değerli vekilimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum." sözleri ile duyurdu.. Ak Parti Kocaeli milletvekili Zeki Aygün'de üç dönemden sonra 2019 yerel seçimlerinde Derince Belediye Başkanı seçilmişti..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Gebze Belediyesi Kültür Müdürlüğü biriminde çalışırken, 2009 yerel seçimlerinde Ak partiden Dilovası Belediye başkanı seçilen Cemil Yaman, 2015 genel seçimlerinde Ak parti Kocaeli milletvekili seçildi..

2018 ve 2023 genel seçimlerinde de tekrar Kocaeli milletvekli seçilen Cemil Yaman, milletvekilliğinde üçüncü dönemini de taamamlayacağı için Ak Partinin "Üç Dönem Kuralı"na takılacağından dolayı, 2028 genel seçimlerinde tekrar milletvekili adayı gösterilemiyor..

Ve siyast kulislerinde dha bugünden Cemil Yaman için "Cemil Yaman 2029 yerel seçimlerinde öncelikle Gebze Belediye başkan adaylığını zorlayacak ama olamadığı takdirde Darıca Belediye Başkan adaylığı için de zemin yoklayacak" iddiları yüksek sesle konuşuluyor.. 

Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, Cemil Yaman'ın bugün ilçelerine geldiğini sosyal medyadan "Kocaeli Milletvekilimiz Sn. Cemil Yaman’ı Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık ile birlikte makamında ağırladık. Değerli vekilimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum." sözleri ile duyurdu..

Ak Parti Kocaeli milletvekili Zeki Aygün'de üç dönemden sonra 2019 yerel seçimlerinde Derince Belediye Başkanı seçilmişti..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.