Başkan Hürriyet'ten 'cezai yaptırım' açıklaması

Siyaset 08.07.2024 - 08:32, Güncelleme: 08.07.2024 - 08:32
 

Başkan Hürriyet'ten 'cezai yaptırım' açıklaması

KOCAELİ HABERİ
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, bugün yaptığı basın açıklamasında, Çevreyi korumak ve gelecek nesillere daha temiz bir İzmit bırakmak amacıyla yeni bir cezai yaptırım sürecini başlattıklarını duyurdu.. İzmit Belediyesinin resmi basın açıklamasında şu ifadler yer aldı; Değerli İzmitliler Çevremizi korumak ve gelecek nesillere daha temiz bir İzmit bırakmak amacıyla yeni bir cezai yaptırım sürecini başlatmış bulunuyoruz. UYARILARA UYMAYANLARA CEZA KESİLMEYE BAŞLANDI Ne yazık ki, çevre temizliği konusunda önceki uyarılarımıza uymayan ve çevreyi kirleten bazı işletmelere ve kişilere Encümen kararı ve Zabıta Müdürlüğü tarafından Mayıs ayı itibariyle toplamda 7.721 TL para cezası kesilmiştir.  Çevreyi kirletmeye devam edenler hakkında, bu ihlalleri sıklıkla tekrarladıkları takdirde, yine Encümen kararıyla işletme ruhsatlarının iptali ve diğer yaptırımlar gibi daha ciddi yaptırımlarla karşılaşacaklardır. VATANDAŞLARIMIZA ÇAĞRI https://sikayet.izmit.bel.tr/ Ayrıca, siz değerli vatandaşlarımız da çevreyi kirletenleri https://sikayet.izmit.bel.tr/ adresinden bize iletebilirsiniz. Amacımız, cezalandırmaktan ziyade, tüm vatandaşlarımızı daha duyarlı ve sorumlu bir şekilde hareket etmeye teşvik etmektir. Hep birlikte daha temiz ve yaşanabilir bir İzmit için çalışmalıyız. Unutmayalım ki, temiz bir çevre hepimizin sorumluluğudur. Sevgi ve saygılarımızla. İzmit Belediyesi  
KOCAELİ HABERİ

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, bugün yaptığı basın açıklamasında, Çevreyi korumak ve gelecek nesillere daha temiz bir İzmit bırakmak amacıyla yeni bir cezai yaptırım sürecini başlattıklarını duyurdu..

İzmit Belediyesinin resmi basın açıklamasında şu ifadler yer aldı;

Değerli İzmitliler
Çevremizi korumak ve gelecek nesillere daha temiz bir İzmit bırakmak amacıyla yeni bir cezai yaptırım sürecini başlatmış bulunuyoruz.
UYARILARA UYMAYANLARA CEZA KESİLMEYE BAŞLANDI
Ne yazık ki, çevre temizliği konusunda önceki uyarılarımıza uymayan ve çevreyi kirleten bazı işletmelere ve kişilere Encümen kararı ve Zabıta Müdürlüğü tarafından Mayıs ayı itibariyle toplamda 7.721 TL para cezası kesilmiştir.  Çevreyi kirletmeye devam edenler hakkında, bu ihlalleri sıklıkla tekrarladıkları takdirde, yine Encümen kararıyla işletme ruhsatlarının iptali ve diğer yaptırımlar gibi daha ciddi yaptırımlarla karşılaşacaklardır.

VATANDAŞLARIMIZA ÇAĞRI
https://sikayet.izmit.bel.tr/
Ayrıca, siz değerli vatandaşlarımız da çevreyi kirletenleri https://sikayet.izmit.bel.tr/ adresinden bize iletebilirsiniz. Amacımız, cezalandırmaktan ziyade, tüm vatandaşlarımızı daha duyarlı ve sorumlu bir şekilde hareket etmeye teşvik etmektir.
Hep birlikte daha temiz ve yaşanabilir bir İzmit için çalışmalıyız. Unutmayalım ki, temiz bir çevre hepimizin sorumluluğudur.
Sevgi ve saygılarımızla.
İzmit Belediyesi
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.