YRP KOCAELİ İL BAŞKANI EMRE HIZLI ÇIKTI

Siyaset 07.07.2024 - 04:57, Güncelleme: 07.07.2024 - 04:57
 

YRP KOCAELİ İL BAŞKANI EMRE HIZLI ÇIKTI

KOCAELİ HABERİ
Yeniden refah partisinin çiçeği burnunda il başkanı Ahmet Emre Aydın büyük bir hızla sahaya daldı.  Görevi birkaç gün önce devralan il başkanı gece gündüz sahada halkın içinde. Ahmet Emre Aydın bir yandan hayırlı olsun ziyaretine gelenleri kabul ediyor. Bir yandan teşkilat mensuplarını ziyaret ediyor. Bir yandan teşkilat mensuplarının cemiyetlerine katılım sağlıyor.  İKTİDAR MİSYONUNU TAMAMLADI. SIRA YENİDEN REFAHTA Aydın bugün önce partinin Kartepe ilçe başkanı Hüseyin Bayırın oğlu Yusuf Ali’nin Kartepede yapılan sünnet merasimine katıldı Aydına Kocaelinin on iki ilçe başkanı eşlik etti. Ardından Yeniden Refah Partisi Eskişehir il başkanı Osman Mandacının babası Ahmet Mandacının cenazesine katılmak için Eskişehire gitti. Partililr buluşan Aydın birlik ve beraberlik mesajı verdiği konuşmasında "Türk halkının en büyük gücünün birlik ve beraberlik olduğunu dile getiren Aydın amaçlarının halkın tamamını kucaklamak olduğunu ifade etti. İktidar misyonunu tamamladı, sıra bizde hazır olun" dedi. 
KOCAELİ HABERİ

Yeniden refah partisinin çiçeği burnunda il başkanı Ahmet Emre Aydın büyük bir hızla sahaya daldı. 

Görevi birkaç gün önce devralan il başkanı gece gündüz sahada halkın içinde. Ahmet Emre Aydın bir yandan hayırlı olsun ziyaretine gelenleri kabul ediyor. Bir yandan teşkilat mensuplarını ziyaret ediyor. Bir yandan teşkilat mensuplarının cemiyetlerine katılım sağlıyor. 

İKTİDAR MİSYONUNU TAMAMLADI. SIRA YENİDEN REFAHTA
Aydın bugün önce partinin Kartepe ilçe başkanı Hüseyin Bayırın oğlu Yusuf Ali’nin Kartepede yapılan sünnet merasimine katıldı Aydına Kocaelinin on iki ilçe başkanı eşlik etti. Ardından Yeniden Refah Partisi Eskişehir il başkanı Osman Mandacının babası Ahmet Mandacının cenazesine katılmak için Eskişehire gitti.
Partililr buluşan Aydın birlik ve beraberlik mesajı verdiği konuşmasında "Türk halkının en büyük gücünün birlik ve beraberlik olduğunu dile getiren Aydın amaçlarının halkın tamamını kucaklamak olduğunu ifade etti. İktidar misyonunu tamamladı, sıra bizde hazır olun" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.