GEBZE BELEDİYESİNİN EMEKTARI TAFLAN VEFAT ETTİ

Yaşam 06.07.2024 - 11:54, Güncelleme: 06.07.2024 - 11:54
 

GEBZE BELEDİYESİNİN EMEKTARI TAFLAN VEFAT ETTİ

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediyesi Geliler Müdürlüğü ve diğer birimlerde 30 yıl görev  yaptıktan sonra emekli olan Turan Taflan yaşamını yitirdi. Gebze Belediye camiasının tanına ve sevilen personellerinden birisi olan Turan Taflan, uzun zamandan beri direndiği amansız hastalık sonucu yaşamını kaybetti. Turan Taflan'ın cenazesi bugün öğlen namazına müteakiben Gebze Çoban Mustaf Paşa camiinden kaldırılacaktır.. Kocaeli haberi gazetesi olarak Turan Taflan'a Allah'tan rahmet, acılı ailseine sabır ve başsğlığı diliyoruz..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediyesi Geliler Müdürlüğü ve diğer birimlerde 30 yıl görev  yaptıktan sonra emekli olan Turan Taflan yaşamını yitirdi.

Gebze Belediye camiasının tanına ve sevilen personellerinden birisi olan Turan Taflan, uzun zamandan beri direndiği amansız hastalık sonucu yaşamını kaybetti. Turan Taflan'ın cenazesi bugün öğlen namazına müteakiben Gebze Çoban Mustaf Paşa camiinden kaldırılacaktır..

Kocaeli haberi gazetesi olarak Turan Taflan'a Allah'tan rahmet, acılı ailseine sabır ve başsğlığı diliyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.