BAŞKAN TALUS ARKADAŞINI ZİYARET ETTİ; Aktif siyasete devam mı?

Siyaset 06.07.2024 - 03:18, Güncelleme: 06.07.2024 - 03:18
 

BAŞKAN TALUS ARKADAŞINI ZİYARET ETTİ; Aktif siyasete devam mı?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
AK Parti Kocaeli İl başkan yardımcısı Nihat Gürdal, kutsal hac görevini ifa ederek Kocaeli'ye döndü.. AK Parti Kocaeli İl başkanı Dr.Şahin Talus, hac görevini yaparak hacı olan siyasetteki il kurmayları arasında bulunan Nihat Gürdal'ı ziyaret ederek "Allah kabul etsin" dileklerini ilettikten sonra o anı sosyal medyadan "Hac vazifesinden dönen İl Başkan Yardımcımız Nihat Gürdal'ı ziyaret ettik. Rabbim herkese bu kutsal görevi yerine getirmeyi nasip etsin." paylaşımında bulundu.. Öte yandan siyaset kulisleri, 2024 sonlarında yapılması beklenen Ak Parti Kocaeli il kongresi için Şahin talus'un attığı her adımı ve yaptığı her açıklamayı pür dikkat izlemeye devam ederken, bu ziyaretin akabinde de Nihat Gürdal'ın aktif siyasete devam edip etmeyeceği, yeni yönetimde ve Şahin Talus'un listesinde tekrar yer alıp almayacağını da şimdiden merak etti.. 
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

AK Parti Kocaeli İl başkan yardımcısı Nihat Gürdal, kutsal hac görevini ifa ederek Kocaeli'ye döndü..

AK Parti Kocaeli İl başkanı Dr.Şahin Talus, hac görevini yaparak hacı olan siyasetteki il kurmayları arasında bulunan Nihat Gürdal'ı ziyaret ederek "Allah kabul etsin" dileklerini ilettikten sonra o anı sosyal medyadan "Hac vazifesinden dönen İl Başkan Yardımcımız Nihat Gürdal'ı ziyaret ettik. Rabbim herkese bu kutsal görevi yerine getirmeyi nasip etsin." paylaşımında bulundu..

Öte yandan siyaset kulisleri, 2024 sonlarında yapılması beklenen Ak Parti Kocaeli il kongresi için Şahin talus'un attığı her adımı ve yaptığı her açıklamayı pür dikkat izlemeye devam ederken, bu ziyaretin akabinde de Nihat Gürdal'ın aktif siyasete devam edip etmeyeceği, yeni yönetimde ve Şahin Talus'un listesinde tekrar yer alıp almayacağını da şimdiden merak etti.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.