Mehmet Özhaseki aktif siyaseti bıraktığını açıkladı

Siyaset 05.07.2024 - 12:18, Güncelleme: 05.07.2024 - 12:38
 

Mehmet Özhaseki aktif siyaseti bıraktığını açıkladı

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti'de milletvekilliği ve AK Parti yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcılığı görevlerinde de bulunmuş olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği eski Bakanı Mehmet Özhaseki, görevini Murat Kurum'a devretmesinin ardından gittiği memleketi Kayseri’de aktif siyaseti bıraktığını açıkladı.  Kayseri Havalimanı’nda Vali Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ak Partili yöneticiler ve hemşerileri tarafından karşılaan Mehmet Özhaseki burada yaptığı kısa açıklamada ”Doğruluktan ayrılmadık. Kamunun, yetimin malını kendi malımızdan ve canımızdan aziz bildik. Milletin malını, menfaatlerini kollamak dışında hiç kimseyi kollayalım diye bir derdimiz olmadı. Çok şükür bugün de artık aktif siyasi hayatı noktalıyoruz. Milletimizden helallik istiyorum. Benim her türlü hakkım helal olsun” dedi..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti'de milletvekilliği ve AK Parti yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcılığı görevlerinde de bulunmuş olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği eski Bakanı Mehmet Özhaseki, görevini Murat Kurum'a devretmesinin ardından gittiği memleketi Kayseri’de aktif siyaseti bıraktığını açıkladı.

 Kayseri Havalimanı’nda Vali Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ak Partili yöneticiler ve hemşerileri tarafından karşılaan Mehmet Özhaseki burada yaptığı kısa açıklamada ”Doğruluktan ayrılmadık. Kamunun, yetimin malını kendi malımızdan ve canımızdan aziz bildik. Milletin malını, menfaatlerini kollamak dışında hiç kimseyi kollayalım diye bir derdimiz olmadı. Çok şükür bugün de artık aktif siyasi hayatı noktalıyoruz. Milletimizden helallik istiyorum. Benim her türlü hakkım helal olsun” dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.