BAŞKAN BÜYÜKGÖZ AK PARTİLİ HACILARI ZİYARET ETTİ

Siyaset 05.07.2024 - 06:44, Güncelleme: 05.07.2024 - 06:44
 

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ AK PARTİLİ HACILARI ZİYARET ETTİ

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz dün Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve yöneticileri ile birlikte kutsal Hac görevini ifa edip dönen Ak Partili hacıları ev ve iş yerlerinde ziyaret etti.. Başkan Büyükgöz, Ak Partili hacılara yaptığı bu ziyaretleri sosyal medyadan şu ifadlerle paylaştı; İlçe Başkanımız Recep Kaya, İlçe Kadın Kolları Başkanımız Habibe Çırak, meclis üyelerimiz ve ilçe teşkilatımızla birlikte Hac farizasını yerine getiren; -Tatlıkuyu Mahalle Başkanımız Ali Maraşoğlu, -Geçmiş Dönem Meclis Üyemiz Gülcan Külahlı, -İlçe Yöneticimiz Samet Özçelik'in değerli anne ve babası, -Önce Dönem İlçe Yöneticimiz Korkmaz Çiçek, -Ulus Mahalle Başkanımız Aslan Yılmaz, -Geçmiş Dönem Mahalle Başkanımız Kerim Kuyumcu'nun babası Yüksel Kuyumcu'yu hanelerinde ziyaret ettik. Rabbim, kabul ve makbul eylesin.
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz dün Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve yöneticileri ile birlikte kutsal Hac görevini ifa edip dönen Ak Partili hacıları ev ve iş yerlerinde ziyaret etti..

Başkan Büyükgöz, Ak Partili hacılara yaptığı bu ziyaretleri sosyal medyadan şu ifadlerle paylaştı;

İlçe Başkanımız Recep Kaya, İlçe Kadın Kolları Başkanımız Habibe Çırak, meclis üyelerimiz ve ilçe teşkilatımızla birlikte Hac farizasını yerine getiren;
-Tatlıkuyu Mahalle Başkanımız Ali Maraşoğlu,
-Geçmiş Dönem Meclis Üyemiz Gülcan Külahlı,
-İlçe Yöneticimiz Samet Özçelik'in değerli anne ve babası,
-Önce Dönem İlçe Yöneticimiz Korkmaz Çiçek,
-Ulus Mahalle Başkanımız Aslan Yılmaz,
-Geçmiş Dönem Mahalle Başkanımız Kerim Kuyumcu'nun babası Yüksel Kuyumcu'yu hanelerinde ziyaret ettik. Rabbim, kabul ve makbul eylesin.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.