MUHİYETTİN GÜLTEKİN DİLOVASI BELEDİYESİNE VEDA EDİYOR

Siyaset 05.07.2024 - 00:56, Güncelleme: 05.07.2024 - 01:04
 

MUHİYETTİN GÜLTEKİN DİLOVASI BELEDİYESİNE VEDA EDİYOR

KOCAELİ HABERİ
40 yıldanberi Dilovası’nda ikamet etmekte olan ve üstlenmiş olduğu Dilovası Belediye Başkan Yardımcılığı ve Daire Müdürlükleri görevlerini  başarıyla yürütmüş olan Muhittin Gültekin emekli olmaya karar verdi.. Kocaeli, Gebze bölgesi ve Dilovası’nda oldukça tanınan ve sevilen  ve de mütevazi kişiliği ile bilinen Muhiyettin Gültekin, kuruluşundan beri tüm belediye başkanları ile çalıştığı Dilovası belediyesinden emekliye ayrılma kararını sosyal medyadan şu ifadelerle duyurdu; "Selam aleyküm benim kardeşlerim. 2 yıl özel sektör , 8 yıl öğretmenlik , 30 yıl Dilovası Belediyemizde olmak üzere toplamda 40 yıl oldu çok şükür. Allah a şükürler olsun. Bu uzun ve yorucu maratonda çok başarılara imza attık , Rabbıme Hamd olsun. 15 temuza kadar yıllık iznimi kullanıyorum, iznimin bitişi ile birlikte vermiş olduğum emeklilik dilekçesi işleme girecektir inşallah.15 temmuzda Belediye başkanımız sayın Ramazan Ömeroğlu nün elinden plaketimi alınca sosyal medya hesaplarında bu mutluluğu sizlerle paylaşacağım inşallah. Ancak , bu mutlu haber erkenden sosyal medyada yazılınca bu açıklamayı yapmak zorunda kaldım. Emekli olacağım 15 temuz 2024 veya 16 temuz 2024 salı günü aziz Dilovası halkına , birlikte çalıştığım 7 Belediye başkanlarıma çalışma arkadaşlarıma ve tüm sevenlerime teşekkür yazımı yazacam inşallah. İsteğimle , gurur ve onurla hakkettiğim bu emeklilik sevincini yaşıyorum. Hepinize sevgiler ve saygılar. Selam ve dua ile kalın inşallah."
KOCAELİ HABERİ

40 yıldanberi Dilovası’nda ikamet etmekte olan ve üstlenmiş olduğu Dilovası Belediye Başkan Yardımcılığı ve Daire Müdürlükleri görevlerini  başarıyla yürütmüş olan Muhittin Gültekin emekli olmaya karar verdi..

Kocaeli, Gebze bölgesi ve Dilovası’nda oldukça tanınan ve sevilen  ve de mütevazi kişiliği ile bilinen Muhiyettin Gültekin, kuruluşundan beri tüm belediye başkanları ile çalıştığı Dilovası belediyesinden emekliye ayrılma kararını sosyal medyadan şu ifadelerle duyurdu;

"Selam aleyküm benim kardeşlerim.
2 yıl özel sektör , 8 yıl öğretmenlik , 30 yıl Dilovası Belediyemizde olmak üzere toplamda 40 yıl oldu çok şükür. Allah a şükürler olsun. Bu uzun ve yorucu maratonda çok başarılara imza attık , Rabbıme Hamd olsun.

15 temuza kadar yıllık iznimi kullanıyorum, iznimin bitişi ile birlikte vermiş olduğum emeklilik dilekçesi işleme girecektir inşallah.15 temmuzda Belediye başkanımız sayın Ramazan Ömeroğlu nün elinden plaketimi alınca sosyal medya hesaplarında bu mutluluğu sizlerle paylaşacağım inşallah.

Ancak , bu mutlu haber erkenden sosyal medyada yazılınca bu açıklamayı yapmak zorunda kaldım. Emekli olacağım 15 temuz 2024 veya 16 temuz 2024 salı günü aziz Dilovası halkına , birlikte çalıştığım 7 Belediye başkanlarıma çalışma arkadaşlarıma ve tüm sevenlerime teşekkür yazımı yazacam inşallah. İsteğimle , gurur ve onurla hakkettiğim bu emeklilik sevincini yaşıyorum.
Hepinize sevgiler ve saygılar. Selam ve dua ile kalın inşallah."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.