ÖZGÜR ÖZEL GEBZE MİTİNGİ İÇİN FENA UÇMUŞ

Siyaset 03.07.2024 - 17:28, Güncelleme: 03.07.2024 - 17:40
 

ÖZGÜR ÖZEL GEBZE MİTİNGİ İÇİN FENA UÇMUŞ

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Gazetecilerin sorularını yanıtlarken gündem ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özgür Özel 30 Haziran 2024 günü Gebze’de düzenlemiş oldukları "Geçinemiyoruz" temalı Emek Mitingi için “Kocaeli Gebze’ye gidiyoruz. 100 bin kişi geliyor oraya. Biz orada, ‘Geçinebiliyor musunuz?’ diyoruz. Hep bir ağızdan, ‘Geçinemiyoruz’ diyorlar. ‘Zam istiyor musunuz?’ diyoruz. ‘İstiyoruz’ diyorlar” dedi.. Özgür Özel'in bu iddiası karşısında Kocaeli ve Gebze siyaset kulislerinde "Özgür başkan fena uçmuş. Mitingin yapıldığı Mevlana semt pazarının yanındaki miting alanının alacağı en büyük insan kapasitesi 25 bini bulmaz. Özgür Özel yüz bin kişiyi oaray nasıl sğdırmış acaba" şeklinde yorumlara neden oldu..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Gazetecilerin sorularını yanıtlarken gündem ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özgür Özel 30 Haziran 2024 günü Gebze’de düzenlemiş oldukları "Geçinemiyoruz" temalı Emek Mitingi için “Kocaeli Gebze’ye gidiyoruz. 100 bin kişi geliyor oraya. Biz orada, ‘Geçinebiliyor musunuz?’ diyoruz. Hep bir ağızdan, ‘Geçinemiyoruz’ diyorlar. ‘Zam istiyor musunuz?’ diyoruz. ‘İstiyoruz’ diyorlar” dedi..

Özgür Özel'in bu iddiası karşısında Kocaeli ve Gebze siyaset kulislerinde "Özgür başkan fena uçmuş. Mitingin yapıldığı Mevlana semt pazarının yanındaki miting alanının alacağı en büyük insan kapasitesi 25 bini bulmaz. Özgür Özel yüz bin kişiyi oaray nasıl sğdırmış acaba" şeklinde yorumlara neden oldu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.