YENİDEN REFAH KOCAELİ BAŞKANLIĞINA MKYK 'DAN ATANDI

Siyaset 03.07.2024 - 15:10, Güncelleme: 03.07.2024 - 15:10
 

YENİDEN REFAH KOCAELİ BAŞKANLIĞINA MKYK 'DAN ATANDI

KOCAELİ HABERİ
Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl başkanlığına Genel Merkezde MKYK üyesi olarak göreevi bulunan Ahmet Emre Aydın Kocaeli atandı.. Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi Ahmet Emre Aydın'ın Kocaeli'ye İl Başkanı olarak atanması Kocaeli il ve ilçe teşkilatlarında memnuniyetle karşılanırken, isabetli bir karar olarak değerlendirildi..   
KOCAELİ HABERİ

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl başkanlığına Genel Merkezde MKYK üyesi olarak göreevi bulunan Ahmet Emre Aydın Kocaeli atandı..

Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi Ahmet Emre Aydın'ın Kocaeli'ye İl Başkanı olarak atanması Kocaeli il ve ilçe teşkilatlarında memnuniyetle karşılanırken, isabetli bir karar olarak değerlendirildi..   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.