ÖMER ÇELİKTEN O SORUŞTURMAYA SERT TEPKİ

Güncel 03.07.2024 - 14:58, Güncelleme: 03.07.2024 - 14:58
 

ÖMER ÇELİKTEN O SORUŞTURMAYA SERT TEPKİ

KOCAELİ HABERİ
UEFA, gol sevinci sırasında yaptığı 'bozkurt' işareti nedeniyle Merih Demiral hakkında disiplin soruşturması başlattı. UEFA tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Avusturya ile Türkiye arasında 2 Temmuz 2024 tarihinde Almanya'nın Leipzig kentinde oynanan 2024 UEFA Avrupa Şampiyonası son 16 turu maçıyla ilgili olarak, Türkiye Futbol Federasyonu oyuncusu Merih Demiral'ın iddia edilen uygunsuz davranışıyla ilgili olarak UEFA Disiplin Yönetmeliği'nin 31(4) maddesi uyarınca bir soruşturma başlatılmıştır." Ak Parti sözcüsü Ömer Çelik bu soruşturmaya ilişkin yaptoğı değerlendirmede: "Almanya İçişleri Bakanı Nancy Faeser’ın Milli futbolcumuz Merih Demiral’ın gol sevincini hedef alarak yaptığı açıklama ve UEFA’nın başlattığı soruşturma kabul edilemez. Irkçılık ve faşizm arayanların Avrupa’da son zamanlarda farklı ülkelerdeki seçim sonuçlarına odaklanmaları yerinde olacaktır." ifadelerine yer verdi..
KOCAELİ HABERİ

UEFA, gol sevinci sırasında yaptığı 'bozkurt' işareti nedeniyle Merih Demiral hakkında disiplin soruşturması başlattı.

UEFA tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Avusturya ile Türkiye arasında 2 Temmuz 2024 tarihinde Almanya'nın Leipzig kentinde oynanan 2024 UEFA Avrupa Şampiyonası son 16 turu maçıyla ilgili olarak, Türkiye Futbol Federasyonu oyuncusu Merih Demiral'ın iddia edilen uygunsuz davranışıyla ilgili olarak UEFA Disiplin Yönetmeliği'nin 31(4) maddesi uyarınca bir soruşturma başlatılmıştır."

Ak Parti sözcüsü Ömer Çelik bu soruşturmaya ilişkin yaptoğı değerlendirmede: "Almanya İçişleri Bakanı Nancy Faeser’ın Milli futbolcumuz Merih Demiral’ın gol sevincini hedef alarak yaptığı açıklama ve UEFA’nın başlattığı soruşturma kabul edilemez. Irkçılık ve faşizm arayanların Avrupa’da son zamanlarda farklı ülkelerdeki seçim sonuçlarına odaklanmaları yerinde olacaktır." ifadelerine yer verdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.