NAİL ÇİLER VE SARIGÜL GALİBİYETİ BÖYLE KUTLADI

Siyaset 03.07.2024 - 12:05, Güncelleme: 03.07.2024 - 12:05
 

NAİL ÇİLER VE SARIGÜL GALİBİYETİ BÖYLE KUTLADI

KOCAELİ HABERİ
Türkiye EURO 2024'te çeyrek finalde! Avusturya'yı Merih Demiral'ın iki golüyle 2-1 yenen Türkiye, çeyrek final biletinin sahibi oldu. Maçtaki üç gol de korner atışı sonucunda gelirken, Türkiye çeyrek finalde Berlin'de sahaya çıkacak. Türk Milli takımının çeyreek finale yükselmesini sağlayan bu galibiyet sevinci Türkiye'de ve Dünyada coşku ile kutlanırken birbirinden renkli sahnelerde yaşandı.. Maçı CHP Kocaeli milleetvekili Nail Çiler ile birlikte izleyen CHP Erzincan milletvekili Mustaf Sarıgül, Türk milli takımının galibiyetini "Erik Dalı"nı oynarak kutladı ve o anları sosyal medyadan "Yaşasın Türkiye Sağolun Evlatlar" sözleri ile paylaştı.. Bu gönderiyi Instagram'da gör Mustafa Sarıgül (@mustafasarigul_)'in paylaştığı bir gönderi
KOCAELİ HABERİ

Türkiye EURO 2024'te çeyrek finalde! Avusturya'yı Merih Demiral'ın iki golüyle 2-1 yenen Türkiye, çeyrek final biletinin sahibi oldu. Maçtaki üç gol de korner atışı sonucunda gelirken, Türkiye çeyrek finalde Berlin'de sahaya çıkacak.

Türk Milli takımının çeyreek finale yükselmesini sağlayan bu galibiyet sevinci Türkiye'de ve Dünyada coşku ile kutlanırken birbirinden renkli sahnelerde yaşandı..

Maçı CHP Kocaeli milleetvekili Nail Çiler ile birlikte izleyen CHP Erzincan milletvekili Mustaf Sarıgül, Türk milli takımının galibiyetini "Erik Dalı"nı oynarak kutladı ve o anları sosyal medyadan "Yaşasın Türkiye Sağolun Evlatlar" sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.