KOCAELİ'DE İKİ KAYMAKAM DEĞİŞTİ

Güncel 02.07.2024 - 09:43, Güncelleme: 02.07.2024 - 09:43
 

KOCAELİ'DE İKİ KAYMAKAM DEĞİŞTİ

KOCAELİ HABERİ
Resmi Gazete'de yayımlanan kararname ile Kocaeli'de de Karamürsel ve Başiskele olmak üzere iki ilçede Kaymakamlar değişti. Resmi Gazete'de yayımlanan kararname ile kaymakam ve vali yardımcısının görev yerleri değiştirildi. Atama kararına göre, Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba Bursa-Yenişehir Kaymakamlığna atanırken, Karamürsel Kaymakamlığına ise Avcılar Kaymakamı Kemal İnan atandı.  Başiskele Kaymakamlığına ise İstanbul Bayrampaşa Kaymakamı Soner Şenel atandı. Kocaeli Vali Yardımcılarından Regaip Ahmet Özyigit Amasya Vali Yardımcılığına ve Ali Ada İse Yalova Çiftlikköy ilçe Kaymakamı olarak atandı
KOCAELİ HABERİ

Resmi Gazete'de yayımlanan kararname ile Kocaeli'de de Karamürsel ve Başiskele olmak üzere iki ilçede Kaymakamlar değişti.

Resmi Gazete'de yayımlanan kararname ile kaymakam ve vali yardımcısının görev yerleri değiştirildi. Atama kararına göre, Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba Bursa-Yenişehir Kaymakamlığna atanırken, Karamürsel Kaymakamlığına ise Avcılar Kaymakamı Kemal İnan atandı. 

Başiskele Kaymakamlığına ise İstanbul Bayrampaşa Kaymakamı Soner Şenel atandı.

Kocaeli Vali Yardımcılarından Regaip Ahmet Özyigit Amasya Vali Yardımcılığına ve Ali Ada İse Yalova Çiftlikköy ilçe Kaymakamı olarak atandı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.