ÖZGÜR ÖZEL VE HARUN YILDIZLI O İDDİAYI BOŞA ÇIKARDILAR

Siyaset 01.07.2024 - 15:38, Güncelleme: 01.07.2024 - 15:49
 

ÖZGÜR ÖZEL VE HARUN YILDIZLI O İDDİAYI BOŞA ÇIKARDILAR

KOCAELİ HABERİ
CHP Genel Başkanı Özgür Özel geçtiğimiz gün Gebze’de binlerce kişinin katılımıyla ‘Geçinemiyoruz’ temalı Emek Mitingi düzenledi.. Özgür Özel Gebze mitinginden sonra İzmit’e geçerek, CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı’ya konuk oldu.. Harun Yıldızlı, Özgür Özel’i ve beraberindeki partili arkadaşlarını Sapanca’daki evinde ağırladı.. Özgür Özel’in, Yıldızlı ailesine yaptığı ziyarette başta CHP Genel Başkan yardımcıları Gökhan Günaydın, Gamze Taşçıer ile Ensar Aytekin Malatya milletvekili Veli Ağbaba olmak üzere CHP Parti Meclisi üyeleri, milletvekilleri ve belediye başkanlarının da olduğu otuz önemli isim yer alırken, bu ziyaret siyaset kulislerinde konuşulan “Özgür Özel ile Harun Yıldızlı’nın araları açık” iddiasını tamamen boşa çıkardı..   Özgür Özel ziyarette günün anısına Yıldızlı ailesi ile aile fotoğrafı da çektirdi..
KOCAELİ HABERİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel geçtiğimiz gün Gebze’de binlerce kişinin katılımıyla ‘Geçinemiyoruz’ temalı Emek Mitingi düzenledi..

Özgür Özel Gebze mitinginden sonra İzmit’e geçerek, CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı’ya konuk oldu.. Harun Yıldızlı, Özgür Özel’i ve beraberindeki partili arkadaşlarını Sapanca’daki evinde ağırladı..

Özgür Özel’in, Yıldızlı ailesine yaptığı ziyarette başta CHP Genel Başkan yardımcıları Gökhan Günaydın, Gamze Taşçıer ile Ensar Aytekin Malatya milletvekili Veli Ağbaba olmak üzere CHP Parti Meclisi üyeleri, milletvekilleri ve belediye başkanlarının da olduğu otuz önemli isim yer alırken, bu ziyaret siyaset kulislerinde konuşulan “Özgür Özel ile Harun Yıldızlı’nın araları açık” iddiasını tamamen boşa çıkardı..  

Özgür Özel ziyarette günün anısına Yıldızlı ailesi ile aile fotoğrafı da çektirdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.