BAŞKAN VEKİLİ BERNA ABİŞ, TAHİR BÜYÜKAKIN'I TEMSİL ETTİ

Güncel 01.07.2024 - 14:36, Güncelleme: 01.07.2024 - 14:36
 

BAŞKAN VEKİLİ BERNA ABİŞ, TAHİR BÜYÜKAKIN'I TEMSİL ETTİ

KOCAELİ HABERİ
1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı, Kocaeli'de düzenlenen törenle kutlandı.. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ı temseilen törene kataılan KBB Başkan Vekili, KBB Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, Gölcük ve KBB Meclis Üyesi Berna Abiş o anları sosyal medyadan "Denizlerdeki egemenliğimizin ve bağımsızlığımızın simgesi olan , 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Kocaeli Bölge Liman Başkanlığının düzenlediği programa, Genel Sekreterimiz Sn. Dr. Hayri Baraclı ile katılarak kutladık." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı, Kocaeli'de düzenlenen törenle kutlandı..

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ı temseilen törene kataılan KBB Başkan Vekili, KBB Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, Gölcük ve KBB Meclis Üyesi Berna Abiş o anları sosyal medyadan "Denizlerdeki egemenliğimizin ve bağımsızlığımızın simgesi olan , 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Kocaeli Bölge Liman Başkanlığının düzenlediği programa, Genel Sekreterimiz Sn. Dr. Hayri Baraclı ile katılarak kutladık." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.