AV. BURAK ULUKÖYLÜ CHP GEBZE MİTİNGİ İLE RESMEN SAHALARA İNDİ

Siyaset 30.06.2024 - 18:36, Güncelleme: 30.06.2024 - 18:36
 

AV. BURAK ULUKÖYLÜ CHP GEBZE MİTİNGİ İLE RESMEN SAHALARA İNDİ

KOCAELİ HABERİ
CHP Genel başkanı Özgür Özel bugün Kocaeli'ye gelerek, Gebze Mevlana mahallesi kapalı pazar alanında gerçekleştirdiği "Geçinemiyoruz" mitinginde o binlere seslendi.. CHP'nin Gebze mitingine yoğun ilgi, katılım oranının yüksekliği ve coşku dikkatlerden kaçmazken, Gebze Bölges siyasetindeki renkli kişilerin, renkli anları da sosyal medyada bol bol yer aldı.. O renkli kişilerden birisi de, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanlığından istifa ederek, CHP saflarına katılan Av. Burak Uluköylü idi. Cesaretli ve kararlı siyasi duruşunun yanısıra saygın kişiliği ile Gebze'de takdirleri üzerinde toplayan Av. Burak Uluköylü'ye, CHP'lilerin ilgisi de yoğun olurken, Uluköylü o keyifli anlarını sosyal medyadan şu sözlerle paylaştı; "Duysun sesimizi duysun dost düşman, Meydanlarda birlik olmaya geldik. El ele kol kola omuz omuza, Özgürlüğün türküsünü demeye geldik…"      
KOCAELİ HABERİ

CHP Genel başkanı Özgür Özel bugün Kocaeli'ye gelerek, Gebze Mevlana mahallesi kapalı pazar alanında gerçekleştirdiği "Geçinemiyoruz" mitinginde o binlere seslendi..

CHP'nin Gebze mitingine yoğun ilgi, katılım oranının yüksekliği ve coşku dikkatlerden kaçmazken, Gebze Bölges siyasetindeki renkli kişilerin, renkli anları da sosyal medyada bol bol yer aldı..

O renkli kişilerden birisi de, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanlığından istifa ederek, CHP saflarına katılan Av. Burak Uluköylü idi. Cesaretli ve kararlı siyasi duruşunun yanısıra saygın kişiliği ile Gebze'de takdirleri üzerinde toplayan Av. Burak Uluköylü'ye, CHP'lilerin ilgisi de yoğun olurken, Uluköylü o keyifli anlarını sosyal medyadan şu sözlerle paylaştı;
"Duysun sesimizi duysun dost düşman,
Meydanlarda birlik olmaya geldik.
El ele kol kola omuz omuza,
Özgürlüğün türküsünü demeye geldik…"

Bir bir veya daha fazla kişi ve yazı görseli olabilir
     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.