CHP KOCAELİ'DE BUZLAR ÇÖZÜLDÜ MU?

Siyaset 29.06.2024 - 07:06, Güncelleme: 29.06.2024 - 07:06
 

CHP KOCAELİ'DE BUZLAR ÇÖZÜLDÜ MU?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
CHP'li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'in önceki dönem CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve onun milletvekili seçilmesinden sonra İl Başkanlığına seçilen Bülent Sarı ile aralarının pek de iyi olmadığı ve uyum içinde çalışmadıkları bilinir.. Fatma Kaplan Hürriyet'in dün CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı ile birlikte çektirdiği fotoğraf karesini, sosyal medyadan "İl başkanımızla aynı renkleri sevdiğimiz doğrudur." esprisi ile paylaşması, siyaset kulislerinde "CHP Kocaeli'de buzlar çözüldü mü" diye merak uyandırdı..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

CHP'li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'in önceki dönem CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve onun milletvekili seçilmesinden sonra İl Başkanlığına seçilen Bülent Sarı ile aralarının pek de iyi olmadığı ve uyum içinde çalışmadıkları bilinir..

Fatma Kaplan Hürriyet'in dün CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı ile birlikte çektirdiği fotoğraf karesini, sosyal medyadan "İl başkanımızla aynı renkleri sevdiğimiz doğrudur." esprisi ile paylaşması, siyaset kulislerinde "CHP Kocaeli'de buzlar çözüldü mü" diye merak uyandırdı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.