BAŞKAN TALUS BELEDİYEYİ CHP'YE KAPTIRDIKLARI İLÇEDE CHP'YE YÜKLENDİ

Siyaset 29.06.2024 - 06:35, Güncelleme: 29.06.2024 - 06:35
 

BAŞKAN TALUS BELEDİYEYİ CHP'YE KAPTIRDIKLARI İLÇEDE CHP'YE YÜKLENDİ

KOCAELİ HABERİ
31 Mart 2024 yerel seçimlerinde, Derince'de ki mevcut belediyesini CHP'ye kaptıran Ak Parti Derince İlçe Teşkilatının, 97’inci İlçe Danışma Meclisi toplantısı dün akşam Yenikent Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.. AK Parti’nin danışma meclisi toplantısına başta Ak parti Kocaeli İl Koordinatörü Ekrem Görçeker, MKYK üyesi İlyas Şeker, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Veysel Tipioğlu, Mehmet Akif Yılmaz ve Cemil Yaman, Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katılım sağladı.. Ak Parti İl Başkanı Dr. Şahin Talus konuşmasında CHP'ye sert eleştiriler gönderirken, 30 Haziran'da Gebze'de gerçekleştirecekleri "Geçinemiyoruz" mitingi üzerinden de yüklendi. ÖNCE DEMLENDİNİZ ŞİMDİ EMEK MİTİNGİ CHP'li bekediyelerdeki işten çıkarmalara vurgu yapan Başkan Talus "Emekçileri işten çıkartıp emek mitingi yapıyorlar. Siz kim emek mitingi yapmak kim. Seçim döneminde ana muhalefet partisinin nasıl demlendiğini herkes biliyor. Biz Cumhur İttifakı ile ittifakımızı başka yerlerde değil milletimizin önünde yaptık. Biz bunların yaptıkları işleri izleyeceğiz. Milletin yararına iş yaparlarsa alkışlayacağız. Ama yapmadıklarının da hesabını soracağız." dedi..
KOCAELİ HABERİ

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde, Derince'de ki mevcut belediyesini CHP'ye kaptıran Ak Parti Derince İlçe Teşkilatının, 97’inci İlçe Danışma Meclisi toplantısı dün akşam Yenikent Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi..

AK Parti’nin danışma meclisi toplantısına başta Ak parti Kocaeli İl Koordinatörü Ekrem Görçeker, MKYK üyesi İlyas Şeker, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Veysel Tipioğlu, Mehmet Akif Yılmaz ve Cemil Yaman, Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katılım sağladı..

Ak Parti İl Başkanı Dr. Şahin Talus konuşmasında CHP'ye sert eleştiriler gönderirken, 30 Haziran'da Gebze'de gerçekleştirecekleri "Geçinemiyoruz" mitingi üzerinden de yüklendi.

ÖNCE DEMLENDİNİZ ŞİMDİ EMEK MİTİNGİ
CHP'li bekediyelerdeki işten çıkarmalara vurgu yapan Başkan Talus "Emekçileri işten çıkartıp emek mitingi yapıyorlar. Siz kim emek mitingi yapmak kim. Seçim döneminde ana muhalefet partisinin nasıl demlendiğini herkes biliyor. Biz Cumhur İttifakı ile ittifakımızı başka yerlerde değil milletimizin önünde yaptık. Biz bunların yaptıkları işleri izleyeceğiz. Milletin yararına iş yaparlarsa alkışlayacağız. Ama yapmadıklarının da hesabını soracağız." dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.