İYİ PARTİ KOCAELİ ARTIK RESMEN ONDAN SORULUR

Siyaset 28.06.2024 - 18:40, Güncelleme: 28.06.2024 - 18:40
 

İYİ PARTİ KOCAELİ ARTIK RESMEN ONDAN SORULUR

KOCAELİ HABERİ
İYİ Parti Kocaeli il başkanı Nusret Acur'un genel merkez tarafından Bölge Koordinatörlüğü görevine getirilmesinden sonra Kocaeli İl Başkanlığına Av. Mehmet Kamil Şirin'in atanması kararlaştırılmıştı.. Av. Mehmet Kamil Şirin bugün Ankara'ya giderek Genel Merkezden resmi atama kararını aldı ve o anları sosyal medyadan "İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı görevine Teşkilat Başkanımız Sayın Hasan Toktaş’ın teklifi, Genel Başkanımız Sayın Müsavat Dervişoğlu’nun onayı ile atanmış bulunmaktayım. Allah (c.c.) bizlere Türk milletine hizmet yolunda üstün muvaffakiyetler nasip etsin." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

İYİ Parti Kocaeli il başkanı Nusret Acur'un genel merkez tarafından Bölge Koordinatörlüğü görevine getirilmesinden sonra Kocaeli İl Başkanlığına Av. Mehmet Kamil Şirin'in atanması kararlaştırılmıştı..

Av. Mehmet Kamil Şirin bugün Ankara'ya giderek Genel Merkezden resmi atama kararını aldı ve o anları sosyal medyadan "İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı görevine Teşkilat Başkanımız Sayın Hasan Toktaş’ın teklifi, Genel Başkanımız Sayın Müsavat Dervişoğlu’nun onayı ile atanmış bulunmaktayım. Allah (c.c.) bizlere Türk milletine hizmet yolunda üstün muvaffakiyetler nasip etsin." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.