AK PARTİ KOCAELİ'DE SEÇİM KAYBININ İLK FATURASI ONLARA KESİLDİ

Siyaset 28.06.2024 - 11:28, Güncelleme: 28.06.2024 - 11:28
 

AK PARTİ KOCAELİ'DE SEÇİM KAYBININ İLK FATURASI ONLARA KESİLDİ

KOCAELİ HABERİ
AK Parti’nin 2024 Yerel Seçimleri’nde seçim kaybettiği ilçelerden olan Karamürsel’de başarısızlığın faturası ilçe teşkilatını kesildi. Karamürsel İlçe Başkanı Mecit Erdoğan ve tüm yönetiminin istifası alındı. Bugün Kocaeli'de yayınlanan haber göre 1 Mart 2024 Yerel Seçimleri’nde AK Parti’nin kaybettiği Karamürsel’de istifa gelişmesi yaşandı. Seçim döneminde aday adayı olan mevcut ilçe başkanı Sait Mete’nin istifasının ardından Mecit Erdoğan ilçe başkanlığı sürecini devam ettiriyordu. Yerel seçimlerde beklenilen sonucun alınamadığı ve belediyenin CHP’ye geçtiği Karamürsel’de, İlçe Başkanvekili Mecit Erdoğan ve yönetimin istifası alındı. Söz konusu kararı AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus’un, Erdoğan’ı arayarak tebliğ ettiği öğrenilen süreçte ilerleyen günlerde yeni ilçe başkanı atamasının yapılması bekleniyor.
KOCAELİ HABERİ

AK Parti’nin 2024 Yerel Seçimleri’nde seçim kaybettiği ilçelerden olan Karamürsel’de başarısızlığın faturası ilçe teşkilatını kesildi. Karamürsel İlçe Başkanı Mecit Erdoğan ve tüm yönetiminin istifası alındı.

Bugün Kocaeli'de yayınlanan haber göre 1 Mart 2024 Yerel Seçimleri’nde AK Parti’nin kaybettiği Karamürsel’de istifa gelişmesi yaşandı. Seçim döneminde aday adayı olan mevcut ilçe başkanı Sait Mete’nin istifasının ardından Mecit Erdoğan ilçe başkanlığı sürecini devam ettiriyordu.

Yerel seçimlerde beklenilen sonucun alınamadığı ve belediyenin CHP’ye geçtiği Karamürsel’de, İlçe Başkanvekili Mecit Erdoğan ve yönetimin istifası alındı. Söz konusu kararı AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus’un, Erdoğan’ı arayarak tebliğ ettiği öğrenilen süreçte ilerleyen günlerde yeni ilçe başkanı atamasının yapılması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.