RECEP KAYA YARINA HAZIRLANIYOR

Siyaset 26.06.2024 - 15:15, Güncelleme: 26.06.2024 - 15:15
 

RECEP KAYA YARINA HAZIRLANIYOR

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya tüm yönetim kademeleri ile birlikte yarın Gebze Kültür Merkezinde akşam saat 19:00'da gerçekleştirilecek olan AK Parti Gebze 105. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi toplantsına hazırlanıyor.. Ak Parti İl Başkanı Şahin Talus, Kocaeli Milletvekilleri ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın‘ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan AK Parti Gebze 105. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısına partililer tarafından yoğun ilgi ve geniş katılım bekleniyor..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya tüm yönetim kademeleri ile birlikte yarın Gebze Kültür Merkezinde akşam saat 19:00'da gerçekleştirilecek olan AK Parti Gebze 105. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi toplantsına hazırlanıyor..

Ak Parti İl Başkanı Şahin Talus, Kocaeli Milletvekilleri ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın‘ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan AK Parti Gebze 105. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısına partililer tarafından yoğun ilgi ve geniş katılım bekleniyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.