CHP KOCAELİ KURMAYLARI MİTİNG İÇİN TAM MESAİDELER

Siyaset 26.06.2024 - 05:46, Güncelleme: 26.06.2024 - 06:02
 

CHP KOCAELİ KURMAYLARI MİTİNG İÇİN TAM MESAİDELER

KOCAELİ HABERİ
CHP Genel Başkanı Özgür Özel "Geçinemiyoruz" temalı Gebze mitingini "Kocaeli'de, Gebze'de işçilerle, emeklilerle, çalışanlarıyla, bütün emekçileriyle, esnaflarla, çiftçilerle birlikte büyük 'Geçinemiyoruz Mitingi' yapacağız. Türkiye'de emeği sömürülen, yıllarca çalışmasının sonucunda emekli maaşı kuşa dönen, ürünü para etmeyen, geçinemeyen herkesi 30 Haziran günü Kocaeli'ndeki Geçinemiyoruz Mitingi'ne davet ediyorum." sözleri ile tüm Türkiye'ye  duyurmuştu.. CHP Koceli İl Başkanı Bülent Sarı ve Gebze ,lçe başkanı Gökhan Orhan başta olmak üzere tüm ilçe başkanları örgütleri ile birlikte 30 Haziran 2024 Pazar saat 17:00'de Gebze Mevlana Mahallesi Pazar Yerinde gerçekleşeceek olan "CHP Gebze Mitingi"nin görkemli geçmesi için kolları sıvarken CHP Kocaeli milletvekilleri Harun Yıldızlı,Nail Çiler ve Muhip Kanko'da bu çalışmalara destek vermeye devam ediyorlar.. Harun Yıldızlı  sosyal medya sayfasından yaptığı mitinge davette "Asgari ücretle yaşam savaşı verenleri, hayat pahalılığı altında ezilenleri, bu zulmü yüreklerinde hisseden herkesi birlik olmaya çağırıyoruz. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in katılımıyla 30 Haziran Pazar günü saat 17.00’de emeğin kenti Kocaeli’de düzenlenecek olan “Emek Mitingine” tüm halkımızı davet ediyoruz." ifadelerine yer verdi..
KOCAELİ HABERİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel "Geçinemiyoruz" temalı Gebze mitingini "Kocaeli'de, Gebze'de işçilerle, emeklilerle, çalışanlarıyla, bütün emekçileriyle, esnaflarla, çiftçilerle birlikte büyük 'Geçinemiyoruz Mitingi' yapacağız. Türkiye'de emeği sömürülen, yıllarca çalışmasının sonucunda emekli maaşı kuşa dönen, ürünü para etmeyen, geçinemeyen herkesi 30 Haziran günü Kocaeli'ndeki Geçinemiyoruz Mitingi'ne davet ediyorum." sözleri ile tüm Türkiye'ye  duyurmuştu..

CHP Koceli İl Başkanı Bülent Sarı ve Gebze ,lçe başkanı Gökhan Orhan başta olmak üzere tüm ilçe başkanları örgütleri ile birlikte 30 Haziran 2024 Pazar saat 17:00'de Gebze Mevlana Mahallesi Pazar Yerinde gerçekleşeceek olan "CHP Gebze Mitingi"nin görkemli geçmesi için kolları sıvarken CHP Kocaeli milletvekilleri Harun Yıldızlı,Nail Çiler ve Muhip Kanko'da bu çalışmalara destek vermeye devam ediyorlar..

Harun Yıldızlı  sosyal medya sayfasından yaptığı mitinge davette "Asgari ücretle yaşam savaşı verenleri, hayat pahalılığı altında ezilenleri, bu zulmü yüreklerinde hisseden herkesi birlik olmaya çağırıyoruz. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in katılımıyla 30 Haziran Pazar günü saat 17.00’de emeğin kenti Kocaeli’de düzenlenecek olan “Emek Mitingine” tüm halkımızı davet ediyoruz." ifadelerine yer verdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.