İLHAN YILDIRIM ONLARA TEK TEK TEŞEKKÜR ETTİ

Siyaset 25.06.2024 - 03:38, Güncelleme: 25.06.2024 - 03:38
 

İLHAN YILDIRIM ONLARA TEK TEK TEŞEKKÜR ETTİ

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Dilovası İlçe Teşkilatının 66. Genişletilmiş Danışma Kurulu Toplantısı bu akşam gerçekleştirildi.. Dilovası Ercan Dalkılıç Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya başta Ak Parti MYKY Üyesi Ekrem Görçeker, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, Ak Parti Kocaeli Milletvekilleri Veysel Tipioğlu ve  Mehmet Akif Yılmaz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Erhan Sarıdede, MHP Dilovası İlçe Başkanı Erdem Sıtar ve Başkan Büyükakın'ın siyasi danışmanı İsmail Yıldırım olmak üzere Ak Parti Kocaeli il ve ilçe yöneticileri ile belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katılım sağladı. HAMZA ŞAYİR NEDEN KATILMADI? Ak Parti Dilovası İlçe Teşkilatının 66. Genişletilmiş Danışma Kurulu Ttoplantısı sonrasında bir teşekkür mesajı yayınlayan Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım mesajında şu ifadelere yer verdi; "Bizler sadece seçim öncesi değil her zaman halkımızla bir arada olmayı düstur edinmiş AK Parti davasının neferleriyiz. Her bir teşkilat mensubumuzun, üyemizin, vatandaşımızın sorun ve önerilerini dinlemek dün olduğu gibi bugünde bizi başarıya taşıyan yegane unsurdur. 66. İlçe Danışma Toplantımıza katılımlarıyla bizleri onurlandıran; Kocaeli Milletvekillerimiz Veysel Tipioğlu - Mehmet Akif Yılmaz'a, MKYK Üyelerimiz Ekrem Görçeker, İlyas Şeker, Davut Şiviloğlu'na, İl Başkanımız Dr. Şahin Talus'a, Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın'a, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımıza, #Darıca Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık'a, #Gebze İlçe Başkanımız Recep Kaya'ya, Körfez İlçe Başkanımız Nurettin Okutan'a, Çayırova İlçe Başkanımız Erhan Sarıdede'ye, MHP Dilovası İlçe Başkanı Erdem Sıtar'a, STK Başkanlarımıza, Mahalle Muhtarlarımıza, Kanaat Önderlerimize, İstişare Kurulu Üyelerimize, tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. Şimdi vakit Belediye Başkanımız Ramazan Ömeroğlu ile birlikte sevdamız, ilçemiz #Dilovası'na daha fazla hizmet etmenin vaktidir! Birlik ve beraberliğimiz daim olsun inşallah."
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Dilovası İlçe Teşkilatının 66. Genişletilmiş Danışma Kurulu Toplantısı bu akşam gerçekleştirildi..

Dilovası Ercan Dalkılıç Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya başta Ak Parti MYKY Üyesi Ekrem Görçeker, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, Ak Parti Kocaeli Milletvekilleri Veysel Tipioğlu ve  Mehmet Akif Yılmaz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Erhan Sarıdede, MHP Dilovası İlçe Başkanı Erdem Sıtar ve Başkan Büyükakın'ın siyasi danışmanı İsmail Yıldırım olmak üzere Ak Parti Kocaeli il ve ilçe yöneticileri ile belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katılım sağladı.

HAMZA ŞAYİR NEDEN KATILMADI?
Ak Parti Dilovası İlçe Teşkilatının 66. Genişletilmiş Danışma Kurulu Ttoplantısı sonrasında bir teşekkür mesajı yayınlayan Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Bizler sadece seçim öncesi değil her zaman halkımızla bir arada olmayı düstur edinmiş AK Parti davasının neferleriyiz. Her bir teşkilat mensubumuzun, üyemizin, vatandaşımızın sorun ve önerilerini dinlemek dün olduğu gibi bugünde bizi başarıya taşıyan yegane unsurdur.

66. İlçe Danışma Toplantımıza katılımlarıyla bizleri onurlandıran; Kocaeli Milletvekillerimiz Veysel Tipioğlu - Mehmet Akif Yılmaz'a, MKYK Üyelerimiz Ekrem Görçeker, İlyas Şeker, Davut Şiviloğlu'na, İl Başkanımız Dr. Şahin Talus'a, Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın'a, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımıza, #Darıca Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık'a, #Gebze İlçe Başkanımız Recep Kaya'ya, Körfez İlçe Başkanımız Nurettin Okutan'a, Çayırova İlçe Başkanımız Erhan Sarıdede'ye, MHP Dilovası İlçe Başkanı Erdem Sıtar'a, STK Başkanlarımıza, Mahalle Muhtarlarımıza, Kanaat Önderlerimize, İstişare Kurulu Üyelerimize, tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum.

Şimdi vakit Belediye Başkanımız Ramazan Ömeroğlu ile birlikte sevdamız, ilçemiz #Dilovası'na daha fazla hizmet etmenin vaktidir! Birlik ve beraberliğimiz daim olsun inşallah."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.