KORAY AYDIN İYİ PARTİDEN İSTİFA EDİYOR

Siyaset 24.06.2024 - 19:26, Güncelleme: 24.06.2024 - 19:31
 

KORAY AYDIN İYİ PARTİDEN İSTİFA EDİYOR

KOCAELİ HABERİ
İYİ Parti Ankara Milletvekili Koray Aydın'ın partsinden istifa edeceği iddia edildi. İYİ Parti kongresinde genel başkanlığa aday olan Koray Aydın dah sonra Meral Akşener'in Beştepe'ye çıkarak Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesine de tepki göstermişti.. Sözcü gazetesi yazarı İsmail Saymaz X sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda "Koray Aydın, perşembe günü İyi Parti’den istifa ediyor. Aydın’la birlikte kimi eski Genel İdare Kurulu, Kurucular Kurulu üyeleri, eski ve mevcut il-ilçe başkanlarının da ayrılması bekleniyor. Aydın, bir süre bağımsız kalacak." ifadelerine yer verdi..  Koray Aydın, perşembe günü İyi Parti’den istifa ediyor.Aydın’la birlikte kimi eski Genel İdare Kurulu, Kurucular Kurulu üyeleri, eski ve mevcut il-ilçe başkanlarının da ayrılması bekleniyor. Aydın, bir süre bağımsız kalacak.— İsmail Saymaz (@ismailsaymaz) June 24, 2024
KOCAELİ HABERİ

İYİ Parti Ankara Milletvekili Koray Aydın'ın partsinden istifa edeceği iddia edildi. İYİ Parti kongresinde genel başkanlığa aday olan Koray Aydın dah sonra Meral Akşener'in Beştepe'ye çıkarak Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesine de tepki göstermişti..

Sözcü gazetesi yazarı İsmail Saymaz X sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda "Koray Aydın, perşembe günü İyi Parti’den istifa ediyor. Aydın’la birlikte kimi eski Genel İdare Kurulu, Kurucular Kurulu üyeleri, eski ve mevcut il-ilçe başkanlarının da ayrılması bekleniyor. Aydın, bir süre bağımsız kalacak." ifadelerine yer verdi..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.