KOCAELİ'DE Kİ POSOFLULAR AK PARTİ VE CHP'Lİ BAŞKANLARI BULUŞTURDU

Siyaset 23.06.2024 - 16:55, Güncelleme: 23.06.2024 - 17:08
 

KOCAELİ'DE Kİ POSOFLULAR AK PARTİ VE CHP'Lİ BAŞKANLARI BULUŞTURDU

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Posoflular Derneğinin bugün Körfez İlimtepe Mesire Alanı’nda düzenlediği "Seyran Şenliği"ne başta Ak Partili Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve CHP'li Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe olmak üzere çok sayıda davetli ve Posoflu hemşeriler katılım sağladı.. Misafirlere Posof'a has yiyecek ikramlarının yapıldığı "Seyran Şenliği" yöresel folklör oyunları ve eğlencelerle devam ederken, katılımcılar güzel ve keyifli bir gün geçirdiler..   Şener Söğüt o keyifli anları sosyal medyadan "Kocaeli Posoflular Derneği’nin düzenlediği geleneksel Seyran şenliğinde hemşehrilerimizle bir araya geldik. Örf ve adetlerimizin unutmaması adına yapılan bu etkinlikler birlik ve beraberlik açısından çok önemli. Bu güzel ortamda bizleri buluşturan ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Neşeniz bol olsun…" sözleri ile paylaştı.. Sertif Gökçe'de yine sosyal medya sayfasından "Kocaeli Posoflular Derneğimizin Körfez İlimtepe Mesire Alanı'nda düzenlediği Seyran Şenliği'nde kıymetli hemşehrilerimizle buluştuk. Yüreği güzel Posof'lu vatandaşlarımıza bu güzel etkinliklerinden dolayı teşekkür ediyorum." paylaşımında bulundu..
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Posoflular Derneğinin bugün Körfez İlimtepe Mesire Alanı’nda düzenlediği "Seyran Şenliği"ne başta Ak Partili Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve CHP'li Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe olmak üzere çok sayıda davetli ve Posoflu hemşeriler katılım sağladı..

Misafirlere Posof'a has yiyecek ikramlarının yapıldığı "Seyran Şenliği" yöresel folklör oyunları ve eğlencelerle devam ederken, katılımcılar güzel ve keyifli bir gün geçirdiler..  

Şener Söğüt o keyifli anları sosyal medyadan "Kocaeli Posoflular Derneği’nin düzenlediği geleneksel Seyran şenliğinde hemşehrilerimizle bir araya geldik. Örf ve adetlerimizin unutmaması adına yapılan bu etkinlikler birlik ve beraberlik açısından çok önemli. Bu güzel ortamda bizleri buluşturan ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Neşeniz bol olsun…" sözleri ile paylaştı..

Sertif Gökçe'de yine sosyal medya sayfasından "Kocaeli Posoflular Derneğimizin Körfez İlimtepe Mesire Alanı'nda düzenlediği Seyran Şenliği'nde kıymetli hemşehrilerimizle buluştuk. Yüreği güzel Posof'lu vatandaşlarımıza bu güzel etkinliklerinden dolayı teşekkür ediyorum." paylaşımında bulundu..

Bir 8 kişi ve yazı görseli olabilir
Bir 13 kişi ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.