ÖZGÜR ÖZEL GEBZE'YE BU KEZ GENEL BAŞKAN OLARAK GELİYOR

Siyaset 22.06.2024 - 16:00, Güncelleme: 22.06.2024 - 23:33
 

ÖZGÜR ÖZEL GEBZE'YE BU KEZ GENEL BAŞKAN OLARAK GELİYOR

KOCAELİ HABERİ
 24 Haziran 2018'de yapılan genel seçim çalışmaları kapsamında, 17 Haziran 2018 tarihinde Gebze'de gerçekleştirilen CHP Mitingine, CHP TBMM Grup Başkan vekili olarak gelen Özgür Özel, altı yıl aradan sonra düzenlenen CHP Gebze mitingine bu kez CHP Genel Başkanı olarak geliyor..   CHP Genel Başkanı Özgür Özel siyasi çalışmalar için gittiği Malatya'da halka yönelik yaptığı konuşmada Kocaeli'nin Gebze ilçesinde düzenleeyeceği "Geçinemiyoruz mitingi" için tarih verdi.. Özgür Özel Gebze mitingi için yaptığı açıklamada "Kocaeli'de, Gebze'de işçilerle, emeklilerle, çalışanlarıyla, bütün emekçileriyle, esnaflarla, çiftçilerle birlikte büyük 'Geçinemiyoruz Mitingi' yapacağız. Türkiye'de emeği sömürülen, yıllarca çalışmasının sonucunda emekli maaşı kuşa dönen, ürünü para etmeyen, geçinemeyen herkesi 30 Haziran günü Kocaeli'ndeki Geçinemiyoruz Mitingi'ne davet ediyorum." ifadelerine yer verdi..
KOCAELİ HABERİ

 24 Haziran 2018'de yapılan genel seçim çalışmaları kapsamında, 17 Haziran 2018 tarihinde Gebze'de gerçekleştirilen CHP Mitingine, CHP TBMM Grup Başkan vekili olarak gelen Özgür Özel, altı yıl aradan sonra düzenlenen CHP Gebze mitingine bu kez CHP Genel Başkanı olarak geliyor..  

CHP Genel Başkanı Özgür Özel siyasi çalışmalar için gittiği Malatya'da halka yönelik yaptığı konuşmada Kocaeli'nin Gebze ilçesinde düzenleeyeceği "Geçinemiyoruz mitingi" için tarih verdi..

Özgür Özel Gebze mitingi için yaptığı açıklamada "Kocaeli'de, Gebze'de işçilerle, emeklilerle, çalışanlarıyla, bütün emekçileriyle, esnaflarla, çiftçilerle birlikte büyük 'Geçinemiyoruz Mitingi' yapacağız. Türkiye'de emeği sömürülen, yıllarca çalışmasının sonucunda emekli maaşı kuşa dönen, ürünü para etmeyen, geçinemeyen herkesi 30 Haziran günü Kocaeli'ndeki Geçinemiyoruz Mitingi'ne davet ediyorum." ifadelerine yer verdi..
Fotoğraf açıklaması yok.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.