CEM KÜÇÜK O ZAM HABERİNİ DUYURDU

Güncel 20.06.2024 - 12:38, Güncelleme: 20.06.2024 - 12:38
 

CEM KÜÇÜK O ZAM HABERİNİ DUYURDU

KOCAELİ HABERİ
Ak Partiye yakınlığı ile de bilinen TGRT Haber sunucusu, gazeteci yazar Cem Küçük bu gece akaryakıta gelecek olan zam oranını sosyal medya sayfasından "Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere  benzine 1 lira 64 kuruş, motorine 1 lira 63 kuruş zam gelecek." sözleri ile duyurdu..Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 1 lira 64 kuruş, motorine 1 lira 63 kuruş zam gelecek.— Cem Küçük (@cemkucuk55) June 20, 2024
KOCAELİ HABERİ

Ak Partiye yakınlığı ile de bilinen TGRT Haber sunucusu, gazeteci yazar Cem Küçük bu gece akaryakıta gelecek olan zam oranını sosyal medya sayfasından "Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere  benzine 1 lira 64 kuruş, motorine 1 lira 63 kuruş zam gelecek." sözleri ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.