ALTINTAŞ VE YÖNETİMİNDEN AKIN VE BALTACIOĞLU'NA ZİYARET

İlçeler 14.06.2024 - 22:22, Güncelleme: 14.06.2024 - 22:59
 

ALTINTAŞ VE YÖNETİMİNDEN AKIN VE BALTACIOĞLU'NA ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
Gebze Fırtına İş insanları ve taraftarlar derneği başkanı Gökhan Altıntaş yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gebze Belediye Başkan yardımcılığı görevine atanan Muharrem Baltacıoğlu ve MHP Gebze Belediye Meclis üyesi Şener Akın'a bir ziyaret gerçekleştirdi.. Gökhan Altıntaş yönteim kurulu üyeleri Kenan Aydın, Ali sait Bayram, Akif Bal, Ahmet Malkoç, Fatih Malkoçoğlu, Mustafa Zorcu ve Süleyman Abdullahoğlu ile birlikte gerçekleştirdiği bu tebrik ziyaretini sosyal medyadan "Gebze Belediye Başkan yardımcımız aynı zamanda Fırtına İşinsanları ve taraftarlar derneği başkan vekilimiz sevgili Şener Akın’ı yönetim kurulu üyelerimiz ile ziyaret ettik başarılar diledik." ve "Trabzonlu hemşerimiz,Gebze Belediye Başkan yardımcımız sevgili Muharrem Baltacıoğlu’nu ziyaret ettik, başarılar diledik" sözleri ile duyurdu..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Fırtına İş insanları ve taraftarlar derneği başkanı Gökhan Altıntaş yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gebze Belediye Başkan yardımcılığı görevine atanan Muharrem Baltacıoğlu ve MHP Gebze Belediye Meclis üyesi Şener Akın'a bir ziyaret gerçekleştirdi..

Gökhan Altıntaş yönteim kurulu üyeleri Kenan Aydın, Ali sait Bayram, Akif Bal, Ahmet Malkoç, Fatih Malkoçoğlu, Mustafa Zorcu ve Süleyman Abdullahoğlu ile birlikte gerçekleştirdiği bu tebrik ziyaretini sosyal medyadan "Gebze Belediye Başkan yardımcımız aynı zamanda Fırtına İşinsanları ve taraftarlar derneği başkan vekilimiz sevgili Şener Akın’ı yönetim kurulu üyelerimiz ile ziyaret ettik başarılar diledik." ve "Trabzonlu hemşerimiz,Gebze Belediye Başkan yardımcımız sevgili Muharrem Baltacıoğlu’nu ziyaret ettik, başarılar diledik" sözleri ile duyurdu..
Bir 8 kişi ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.