GEBZE'DE Kİ ELEKTRİK KESİNTİLERİ ESNAFI DA ÇİLEDEN ÇIKARDI

Güncel 14.06.2024 - 10:50, Güncelleme: 14.06.2024 - 10:50
 

GEBZE'DE Kİ ELEKTRİK KESİNTİLERİ ESNAFI DA ÇİLEDEN ÇIKARDI

KOCAELİ HABERİ
Gebze Bölgesinde sık sık yaşanan elektrik kesintileri vatandaşlara zor anlar yaşatmaya devam ediyor.. Gebze'nin başta kırsal mahalleler olmak üzere hemen hemen tüm mahallelerde yaşanan elektirik kesintilerine, Gebze'nin merkezi olan Hacı Halil mahallesi de dahil olunca kesintilerden çarşı esnafları da olumsuz yönde etkilendiler.. Gazetemizi arayan çok sayıda çarşı esnafı "Aylardan beri zaten satışımız olmuyor. Tam bayram arefesinde satış yaparak para kazanmayı bekliyorduk ki iki günden beri yaşadığımız elektirik kesintisi ticaretimizi olumsuz yönde etkiledi. Şimdi bayram üzeri yapılacak şey mi elektirikleri kesmek. İnsaf yani" şeklinde tepkilerini dile getirdiler.. Gebze merkezdeki elektirik kesintilerinden özellikle pasaj esnaaflarının zarar gördüğü dile getirildi..  
KOCAELİ HABERİ

Gebze Bölgesinde sık sık yaşanan elektrik kesintileri vatandaşlara zor anlar yaşatmaya devam ediyor..

Gebze'nin başta kırsal mahalleler olmak üzere hemen hemen tüm mahallelerde yaşanan elektirik kesintilerine, Gebze'nin merkezi olan Hacı Halil mahallesi de dahil olunca kesintilerden çarşı esnafları da olumsuz yönde etkilendiler..

Gazetemizi arayan çok sayıda çarşı esnafı "Aylardan beri zaten satışımız olmuyor. Tam bayram arefesinde satış yaparak para kazanmayı bekliyorduk ki iki günden beri yaşadığımız elektirik kesintisi ticaretimizi olumsuz yönde etkiledi. Şimdi bayram üzeri yapılacak şey mi elektirikleri kesmek. İnsaf yani" şeklinde tepkilerini dile getirdiler..

Gebze merkezdeki elektirik kesintilerinden özellikle pasaj esnaaflarının zarar gördüğü dile getirildi..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.