KOCAELİ VALİLİĞİ 'GEBZE'DE Kİ MEZUNİYET KIYAFETİ KRİZİ' İÇİN İNCELEME BAŞLATTI

Güncel 13.06.2024 - 12:09, Güncelleme: 13.06.2024 - 12:35
 

KOCAELİ VALİLİĞİ 'GEBZE'DE Kİ MEZUNİYET KIYAFETİ KRİZİ' İÇİN İNCELEME BAŞLATTI

KOCAELİ HABERİ
Gebze Kirazpınar Mahallesi’nde bulunan Alaettin Kurt Anadolu Lisesi’nde öğrenciler için okul yönetimi tarafından bahçede mezuniyet töreni düzenlendi. Mezuniyet için özel elbiseleri ile geceye gelen öğrenciler 'uygunsuz kıyafet' gerekçesiyle mezuniyet törenine alınmadılar. Bu durum hem öğrencilerin hem de velilerin büyük tepkisine yol açtı. Öğrenciler daha sonra Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan'ın devreye girerek konuya müdahalesiyle törene katılabildi. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz X sosyal medya sayfasından konu ile ilgili yaptığı paylaşımda " Öncelikle mezun olan gençlerimizi tebrik ediyor , başarılarının devamını diliyorum. Valiliğimizce iki Eğitim Müfettişi inceleme ve soruşturma için görevlendirilmiştir." dedi.. Kocaeli Valiliğinden bu durum için yapılan açıklamada da şu ifadelere yer verildi; "Gebze İlçemizdeki Bir Okulun Mezuniyet Töreninde Meydana Geldiği İddia Edilen Olayla İlgili Basın AçıklamasI; Gebze ilçemizdeki bir okulun mezuniyet töreninde meydana geldiği iddia edilen ve bazı sosyal medya hesapları ile basında yer alan iddia ve haberlerle ilgili  olarak gerekli incelemeleri yapmak üzere Valiliğimizce iki Eğitim Müfettişi görevlendirilmiştir.  Konu tüm yönleriyle incelenmektedir.  Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur." KOCAELİ VALİLİĞİ
KOCAELİ HABERİ

Gebze Kirazpınar Mahallesi’nde bulunan Alaettin Kurt Anadolu Lisesi’nde öğrenciler için okul yönetimi tarafından bahçede mezuniyet töreni düzenlendi. Mezuniyet için özel elbiseleri ile geceye gelen öğrenciler 'uygunsuz kıyafet' gerekçesiyle mezuniyet törenine alınmadılar. Bu durum hem öğrencilerin hem de velilerin büyük tepkisine yol açtı. Öğrenciler daha sonra Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan'ın devreye girerek konuya müdahalesiyle törene katılabildi.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz X sosyal medya sayfasından konu ile ilgili yaptığı paylaşımda " Öncelikle mezun olan gençlerimizi tebrik ediyor , başarılarının devamını diliyorum. Valiliğimizce iki Eğitim Müfettişi inceleme ve soruşturma için görevlendirilmiştir." dedi..

Kocaeli Valiliğinden bu durum için yapılan açıklamada da şu ifadelere yer verildi;

"Gebze İlçemizdeki Bir Okulun Mezuniyet Töreninde Meydana Geldiği İddia Edilen Olayla İlgili Basın AçıklamasI;
Gebze ilçemizdeki bir okulun mezuniyet töreninde meydana geldiği iddia edilen ve bazı sosyal medya hesapları ile basında yer alan iddia ve haberlerle ilgili  olarak gerekli incelemeleri yapmak üzere Valiliğimizce iki Eğitim Müfettişi görevlendirilmiştir. 

Konu tüm yönleriyle incelenmektedir.  Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur."
KOCAELİ VALİLİĞİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.