SAVAŞ ÖZDEMİR'DEN ÇAYIROVA BELEDİYESİNE ZİYARET

Siyaset 12.06.2024 - 17:24, Güncelleme: 12.06.2024 - 17:24
 

SAVAŞ ÖZDEMİR'DEN ÇAYIROVA BELEDİYESİNE ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Ak Parti Çayırova Belediye başkan aday adayı olan Çayırova eski belediye başkan yardımcısı Savaş Özdemir bugün yakın dostu ve partili arekadaşı İlyas Kadik ile birlikte Çayırova Belediyesi'nde bir ziyaret gerçekleştirdi.. Çayırova Belediye başkan yardımcısı  Ercan Aslan kendsine yapılan bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti sosyal medyadan "Hayırlı olsun ziyaretimize gelerek bizleri onurlandıran Önceki Dönem Çayırova Belediye Başkan Yard. Savaş Özdemir ve Önceki dönem AK Parti Çayırova Belediye Meclis üyesi, AK Parti Çayırova İlçe Başkan Yardımcısı Ilyas Kadik'e nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum" sözleri ile duyurdu..
KOCAELİ HABERİ

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Ak Parti Çayırova Belediye başkan aday adayı olan Çayırova eski belediye başkan yardımcısı Savaş Özdemir bugün yakın dostu ve partili arekadaşı İlyas Kadik ile birlikte Çayırova Belediyesi'nde bir ziyaret gerçekleştirdi..

Çayırova Belediye başkan yardımcısı  Ercan Aslan kendsine yapılan bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti sosyal medyadan "Hayırlı olsun ziyaretimize gelerek bizleri onurlandıran Önceki Dönem Çayırova Belediye Başkan Yard. Savaş Özdemir ve Önceki dönem AK Parti Çayırova Belediye Meclis üyesi, AK Parti Çayırova İlçe Başkan Yardımcısı Ilyas Kadik'e nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum" sözleri ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.