MECLİSİN EN ÇALIŞKAN MİLLETVEKİLİ YILDIZLI'YA İBİR GÖREV DAHA

Siyaset 12.06.2024 - 09:43, Güncelleme: 12.06.2024 - 09:43
 

MECLİSİN EN ÇALIŞKAN MİLLETVEKİLİ YILDIZLI'YA İBİR GÖREV DAHA

KOCAELİ HABERİ
Geçtiğimiz hafta Bakü, İstanbul ve Adana hattında peşpeşe gerçekleştirdiği hızlı çalışma trafiğinden dolayı "Leyleeği havada gördü" şeklinde manşet attığımız CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı'ya, TBMM Genel Kurulunda ikinci bir görev daha verildi.. Meclisin en çalışkan isimleri arasında yer alan Harun Yıldızlı, Meclis Genel kurulunun 91’inci birleşiminde yapılan seçim ile CHP Grubu adına "İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu üyeliği"ne seçildi.. Milletvekili Yıldızlı, aynı zamanda TBMM adına, Türk Devletleri Parlamenter Asamblesi (TÜRKPA) Ekonomik İş Birliği Komisyonu üyesi olarak da yurt dışı komisyonundaki görevine devam edecektir. 
KOCAELİ HABERİ

Geçtiğimiz hafta Bakü, İstanbul ve Adana hattında peşpeşe gerçekleştirdiği hızlı çalışma trafiğinden dolayı "Leyleeği havada gördü" şeklinde manşet attığımız CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı'ya, TBMM Genel Kurulunda ikinci bir görev daha verildi..

Meclisin en çalışkan isimleri arasında yer alan Harun Yıldızlı, Meclis Genel kurulunun 91’inci birleşiminde yapılan seçim ile CHP Grubu adına "İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu üyeliği"ne seçildi..

Milletvekili Yıldızlı, aynı zamanda TBMM adına, Türk Devletleri Parlamenter Asamblesi (TÜRKPA) Ekonomik İş Birliği Komisyonu üyesi olarak da yurt dışı komisyonundaki görevine devam edecektir. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.