BAŞKANDAN BAŞKANA ZİYARET

Siyaset 24.05.2024 - 10:59, Güncelleme: 24.05.2024 - 10:59
 

BAŞKANDAN BAŞKANA ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık bugün geldiği Gebze'de belediye başkanı mevkidaşı Zinnur Büyükgöz'ü makamında ziyaret etti.. Muzaffer Bıyık bu ziyareti sosyal medyadan "Gebze'li hemşehrilerimizin destekleriyle tekrardan Gebze Belediye Başkanı olarak seçilen değerli mevkidaşım Sn. Zinnur Büyükgöz'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Değerli başkanımızı tebrik ediyor, Gebze'ye hizmet yolunda çalışmalarında kolaylıklar diliyorum." sözleri ile paylaştı.. Zinnur Büyükgöz'de çok mutlu olduğu bu komşu ziyaretini sosyal medyadan "Darıca Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık' a nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık bugün geldiği Gebze'de belediye başkanı mevkidaşı Zinnur Büyükgöz'ü makamında ziyaret etti..

Muzaffer Bıyık bu ziyareti sosyal medyadan "Gebze'li hemşehrilerimizin destekleriyle tekrardan Gebze Belediye Başkanı olarak seçilen değerli mevkidaşım Sn. Zinnur Büyükgöz'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Değerli başkanımızı tebrik ediyor, Gebze'ye hizmet yolunda çalışmalarında kolaylıklar diliyorum." sözleri ile paylaştı..

Zinnur Büyükgöz'de çok mutlu olduğu bu komşu ziyaretini sosyal medyadan "Darıca Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık' a nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum." sözleri ile paylaştı..

Bir 2 kişi ve şunu diyen bir yazı 'COME 色 EBZ: FBT YESİ' görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.