ARANAN DOLANDIRICI YAPILAN OPERASYONLA YAKALANDI

Asayiş 22.05.2024 - 18:51, Güncelleme: 22.05.2024 - 18:51
 

ARANAN DOLANDIRICI YAPILAN OPERASYONLA YAKALANDI

KOCAELİ HABERİ
Hakkında dolandırıcılıktan ve çeşitli suçlardan 28 yıl 11 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan 24 yaşındaki Ç.S Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonla yakalandı İşte Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nün konuya dair yaptığı yazılı açıklama: ''İl Emniyet Müdürlüğümüzce aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; “Bilişim Sistemleri Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık, Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık, Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak, Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması, Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak, Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık ve Adet Gereği Açıkta Bırakılmış Eşya Hakkında Hırsızlık” suçlarından kesinleşmiş toplam 28 Yıl 11 Ay 15 Gün Hapis Cezası ve 80 TL Para cezası ile aranan Ç.S. (24) isimli şahıs, düzenlenen operasyon ile 22.05.2024 günü yakalanmıştır.  Hükümlü şahıs, Emniyet Müdürlüğümüzdeki işlemleri tamamlandıktan sonra aynı gün sevk edildiği Adli Makamlarca tutuklanmıştır. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.    Kamuoyuna saygıyla duyurulur.''
KOCAELİ HABERİ

Hakkında dolandırıcılıktan ve çeşitli suçlardan 28 yıl 11 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan 24 yaşındaki Ç.S Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonla yakalandı

İşte Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nün konuya dair yaptığı yazılı açıklama:

''İl Emniyet Müdürlüğümüzce aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında;

“Bilişim Sistemleri Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık, Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık, Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak, Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması, Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak, Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık ve Adet Gereği Açıkta Bırakılmış Eşya Hakkında Hırsızlık” suçlarından kesinleşmiş toplam 28 Yıl 11 Ay 15 Gün Hapis Cezası ve 80 TL Para cezası ile aranan Ç.S. (24) isimli şahıs, düzenlenen operasyon ile 22.05.2024 günü yakalanmıştır. 
Hükümlü şahıs, Emniyet Müdürlüğümüzdeki işlemleri tamamlandıktan sonra aynı gün sevk edildiği Adli Makamlarca tutuklanmıştır.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.   

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.''

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.