ULUSLARARASI FETİH KUPASI LANSMANI HÜNKAR ÇAYIRI'NDA

Spor 22.05.2024 - 14:22, Güncelleme: 22.05.2024 - 14:32
 

ULUSLARARASI FETİH KUPASI LANSMANI HÜNKAR ÇAYIRI'NDA

KOCAELİ HABERİ
Okçular Vakfı'nın senelik olarak İstanbul'un Fethi sebebiyle düzenlediği Uluslararası Fetih Kupası'nın lansmanı bu sene; Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı, Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Bilal Erdoğan'ın katılımıyla  Hünkâr Çayırı'nda yapıldı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bu etkinlik ile alakalı sosyal medya hesabından şu açıklamalarda bulundu: ''Okçular Vakfı'nın her yıl #İstanbul'un Fethi münasebetiyle tertip ettiği dünyanın en büyük sivil okçuluk organizasyonu olan Uluslararası Fetih Kupası'nın lansmanı bu sene; Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı, Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Sayın Bilal Erdoğan'ın teşrifleri ile Cennet Mekân Fatih Sultan Mehmet Han'ın Hakk'a yürüdüğü Hünkâr Çayırı'nda yapıldı. Böylesine anlamlı ve kıymetli bir organizasyonun tanıtım toplantısına ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Organizasyonda yarışacak tüm sporculara şimdiden başarılar diliyorum.''
KOCAELİ HABERİ

Okçular Vakfı'nın senelik olarak İstanbul'un Fethi sebebiyle düzenlediği Uluslararası Fetih Kupası'nın lansmanı bu sene; Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı, Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Bilal Erdoğan'ın katılımıyla  Hünkâr Çayırı'nda yapıldı.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bu etkinlik ile alakalı sosyal medya hesabından şu açıklamalarda bulundu:

''Okçular Vakfı'nın her yıl #İstanbul'un Fethi münasebetiyle tertip ettiği dünyanın en büyük sivil okçuluk organizasyonu olan Uluslararası Fetih Kupası'nın lansmanı bu sene; Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı, Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Sayın Bilal Erdoğan'ın teşrifleri ile Cennet Mekân Fatih Sultan Mehmet Han'ın Hakk'a yürüdüğü Hünkâr Çayırı'nda yapıldı. Böylesine anlamlı ve kıymetli bir organizasyonun tanıtım toplantısına ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Organizasyonda yarışacak tüm sporculara şimdiden başarılar diliyorum.''

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.