Ahmet Ercan’dan 1 il için kritik açıklama: 7 büyüklüğünde Deprem

Güncel 21.05.2024 - 06:31, Güncelleme: 21.05.2024 - 06:31
 

Ahmet Ercan’dan 1 il için kritik açıklama: 7 büyüklüğünde Deprem

KOCAELİ HABERİ
Ahmet Ercan’dan 1 il için kritik açıklama: 7 büyüklüğüne dek deprem üretebilir Prof. Dr. Ahmet Ercan, sosyal medya hesabından Balıkesir için yaptığı açıklamada, “Balıkesir, Havran-Balya, Edremit Koyu-Ayvacık, Yenice-Gönen Çan-Biga, Manyas, Sarıköy,Edincik, Etili kırıkları 30 yılda bir M7’e dek deprem üretebilir” dedi. Deprem ile ilgili açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan dikkat çeken bir uyarıda bulundu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ercan şuu ifadeleri kullandı: “Balıkesir ili, Ege düşüntülü ile Marmara Kuzey Anadolu yanal kırıklarından etkilenir. Balıkesir, Havran-Balya, Edremit Koyu-Ayvacık, Yenice-Gönen Çan-Biga, Manyas, Sarıköy, Edincik, Etili kırıkları 30 yılda bir M7’e dek deprem üretebilir. Balıkesir, ovaya değil, batıya yerleşmeli.” Balıkesir ili, Ege düşüntülü ile Marmara Kuzey Anadolu yanal kırıklarından etkilenir. Balıkesir, Havran-Balya, Edremit Koyu-Ayvacık, Yenice-Gönen Çan-Biga, Manyas, Sarıköy,Edincik, Etili kırıkları 30 yılda bir M7’e dek deprem üretebilir.Balıkesir, ovaya değil, batıya yerleşmeli.
KOCAELİ HABERİ

Ahmet Ercan’dan 1 il için kritik açıklama: 7 büyüklüğüne dek deprem üretebilir

Prof. Dr. Ahmet Ercan, sosyal medya hesabından Balıkesir için yaptığı açıklamada, “Balıkesir, Havran-Balya, Edremit Koyu-Ayvacık, Yenice-Gönen Çan-Biga, Manyas, Sarıköy,Edincik, Etili kırıkları 30 yılda bir M7’e dek deprem üretebilir” dedi.

Deprem ile ilgili açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan dikkat çeken bir uyarıda bulundu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ercan şuu ifadeleri kullandı:

“Balıkesir ili, Ege düşüntülü ile Marmara Kuzey Anadolu yanal kırıklarından etkilenir. Balıkesir, Havran-Balya, Edremit Koyu-Ayvacık, Yenice-Gönen Çan-Biga, Manyas, Sarıköy, Edincik, Etili kırıkları 30 yılda bir M7’e dek deprem üretebilir. Balıkesir, ovaya değil, batıya yerleşmeli.”

Balıkesir ili, Ege düşüntülü ile Marmara Kuzey Anadolu yanal kırıklarından etkilenir. Balıkesir, Havran-Balya, Edremit Koyu-Ayvacık, Yenice-Gönen Çan-Biga, Manyas, Sarıköy,Edincik, Etili kırıkları 30 yılda bir M7’e dek deprem üretebilir.Balıkesir, ovaya değil, batıya yerleşmeli.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.