ERDOĞAN ALİYEV İLE TELEFONLA GÖRÜŞTÜ

Siyaset 20.05.2024 - 19:15, Güncelleme: 20.05.2024 - 19:15
 

ERDOĞAN ALİYEV İLE TELEFONLA GÖRÜŞTÜ

KOCAELİ HABERİ
İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi dün Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile sınırda katıldığı törenden dönerken İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ve beraberindeki 7 kişi ile helikopter kazasında hayatını kaybetti.. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham aliyev ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.. Cumhurbaşkanlığı bu ziyareti sosyal medyadan şu ifadelerle duyurdu; "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdogan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Türkiye ile Azerbaycan ilişkileri, bölgesel ve küresel gelişmeler ele alındı. Cumhurbaşkanımız Erdoğan görüşmede, Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki barış sürecinin olumlu istikamette ilerlemesinden duyduğu memnuniyeti ifade etti ve Türkiye’nin süreci yakından izlediğini belirtti. Cumhurbaşkanımız Erdoğan, bölgede sağlanacak adil ve kalıcı barışın hem Azerbaycan hem Ermenistan hem de bölge ülkeleri için yeni bir iklimi beraberinde getireceğini söyledi."
KOCAELİ HABERİ

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi dün Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile sınırda katıldığı törenden dönerken İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ve beraberindeki 7 kişi ile helikopter kazasında hayatını kaybetti..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham aliyev ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi..

Cumhurbaşkanlığı bu ziyareti sosyal medyadan şu ifadelerle duyurdu;
"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdogan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Türkiye ile Azerbaycan ilişkileri, bölgesel ve küresel gelişmeler ele alındı. Cumhurbaşkanımız Erdoğan görüşmede, Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki barış sürecinin olumlu istikamette ilerlemesinden duyduğu memnuniyeti ifade etti ve Türkiye’nin süreci yakından izlediğini belirtti. Cumhurbaşkanımız Erdoğan, bölgede sağlanacak adil ve kalıcı barışın hem Azerbaycan hem Ermenistan hem de bölge ülkeleri için yeni bir iklimi beraberinde getireceğini söyledi."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.