İBRAHİM BAŞARAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Yaşam 20.05.2024 - 16:21, Güncelleme: 20.05.2024 - 19:08
 

İBRAHİM BAŞARAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

KOCAELİ HABERİ
Gebze Ticaret Odası kurucu başkanı İbrahim Başaran vefat etti. Gebze Ticaret Odasını 1988'de kurup 2009 yılına kadar başkanlığını yapmış olan Gebzeli tanınmış iş insanı İbrahim Başaran'ın cenazesi bugün Gebze Çoban Mustaf Paşa camiinde öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından, Gebze'de ki aile mezarlığında toprağa defnedildi.. Başaran ailesini bu acı gününde başta Ak Parti Kocaeli milletvekilleri Cemil Yaman ve Sami Çakır ile CHP Kocaeli milletvekili Nail Çiler, eski Başbakan yardımcısı Fikri Işık, Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz, KBB Başkan vekili Hasan Soba, Gebze eski belediye başkanları Adnan Köşker, Mehmet Emin Akın ve Hüseyin Öztürk, Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş ve GTO Meclis başkanı Oğuz Şerifalioğlu, Ak Parti Gebze İlçe başkanı Recep Kaya, CHP Gebze İlçe başkanı Gökhan Orhan, MHP Gebze ilçe başkanı Ali Yalsız, YRP Gebze ilçe başkanı Engin Kılıç, SP Gebze İlçe Başkanı Erkan Vural ve gazetemiz genel yayın yönetmeni Cengiz Yucak olmak üzere İstanbul, Kocaeli ve Gebze bölgesinden çok sayıda tanınmış sima yalnız bırakmayarak acılarını paylaşarak, İbrahim Başaran'ı son yolculuğuna birlikte uğurladılar.. İbrahim Başaran'ın oğulları Ömer Faruk ve Ahmet Başaran ile yeğeni Mehmet Başaran taziye dileklerini birlikte kabul ettiler..   Kocaeli haberi Gazetesi olarak İbrahim Başaran'a Allah'tan rahmet kederli Başaran ailesine sabır ve başsağlığı dileriz..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Ticaret Odası kurucu başkanı İbrahim Başaran vefat etti.

Gebze Ticaret Odasını 1988'de kurup 2009 yılına kadar başkanlığını yapmış olan Gebzeli tanınmış iş insanı İbrahim Başaran'ın cenazesi bugün Gebze Çoban Mustaf Paşa camiinde öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından, Gebze'de ki aile mezarlığında toprağa defnedildi..

Başaran ailesini bu acı gününde başta Ak Parti Kocaeli milletvekilleri Cemil Yaman ve Sami Çakır ile CHP Kocaeli milletvekili Nail Çiler, eski Başbakan yardımcısı Fikri Işık, Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz, KBB Başkan vekili Hasan Soba, Gebze eski belediye başkanları Adnan Köşker, Mehmet Emin Akın ve Hüseyin Öztürk, Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş ve GTO Meclis başkanı Oğuz Şerifalioğlu, Ak Parti Gebze İlçe başkanı Recep Kaya, CHP Gebze İlçe başkanı Gökhan Orhan, MHP Gebze ilçe başkanı Ali Yalsız, YRP Gebze ilçe başkanı Engin Kılıç, SP Gebze İlçe Başkanı Erkan Vural ve gazetemiz genel yayın yönetmeni Cengiz Yucak olmak üzere İstanbul, Kocaeli ve Gebze bölgesinden çok sayıda tanınmış sima yalnız bırakmayarak acılarını paylaşarak, İbrahim Başaran'ı son yolculuğuna birlikte uğurladılar..

İbrahim Başaran'ın oğulları Ömer Faruk ve Ahmet Başaran ile yeğeni Mehmet Başaran taziye dileklerini birlikte kabul ettiler..  

Kocaeli haberi Gazetesi olarak İbrahim Başaran'a Allah'tan rahmet kederli Başaran ailesine sabır ve başsağlığı dileriz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.