İran Cumhurbaşkanı Raisi'yi taşıyan helikopter düştü

Dünya 19.05.2024 - 17:58, Güncelleme: 19.05.2024 - 17:58
 

İran Cumhurbaşkanı Raisi'yi taşıyan helikopter düştü

KOCAELİ HABERİ
İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin konvoyundaki helikopterlerin kaza yaptığı duyuruldu.  İran devlet medyasında çıkan haberlere göre, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Raisi'yi taşıyan helikopter kaza kırıma uğradı. İran Cumhurbaşkanı Raisi, Azerbaycan Cumhurbaşkanı ile birlikte barajın açılışını yapmak üzere bugün İran'ın kuzeyine gitti. IRNA, Başkan Raisi'nin helikopterde olduğunu ve kötü hava koşulları nedeniyle kurtarma ekiplerinin kazanın yerini henüz belirleyemediğini doğruladı. Başkan Raisi'nin helikopterinin kesin yerini belirlemek için askeri insansız hava araçları havalandı.Henüz olası ölü ve yaralılar hakkında resmi hiç bir aç8ıklam yapılmadı..
KOCAELİ HABERİ

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin konvoyundaki helikopterlerin kaza yaptığı duyuruldu. 

İran devlet medyasında çıkan haberlere göre, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Raisi'yi taşıyan helikopter kaza kırıma uğradı. İran Cumhurbaşkanı Raisi, Azerbaycan Cumhurbaşkanı ile birlikte barajın açılışını yapmak üzere bugün İran'ın kuzeyine gitti. IRNA, Başkan Raisi'nin helikopterde olduğunu ve kötü hava koşulları nedeniyle kurtarma ekiplerinin kazanın yerini henüz belirleyemediğini doğruladı.

Başkan Raisi'nin helikopterinin kesin yerini belirlemek için askeri insansız hava araçları havalandı.Henüz olası ölü ve yaralılar hakkında resmi hiç bir aç8ıklam yapılmadı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.