BÜYÜKGÖZ MHP'YE BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILIĞI VERMEYECEK Mİ?

Siyaset 18.05.2024 - 14:15, Güncelleme: 18.05.2024 - 14:15
 

BÜYÜKGÖZ MHP'YE BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILIĞI VERMEYECEK Mİ?

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yeni belediye başkan yardımcıları ve Daire Müdürülerini belirledi.. Zinnur Büyükgöz yeni dönemde, geçtiğimiz dönem belediye başkan yardımcılarından sadece Dursunali Arslan ile yoluna devam ederken, yeni dönem için Gebze Belediyesi Daire Müdürlerinden Muharrem Baltacıoğlu, Şerif Canpolat ve Gebze Belediye Meclsi üyesi Ahmet Hüseyin Çelebi'yi belediye başkan yardsımcısı olarak atadı.. Ak Parti Belediye Meclisi üyesi adayı olamadığı için Sedat Çelik ile 31 Mart 2024 yerel seçim öncesi youlunu ayıran Başkan Büyükgöz, geçtiğimiz dönem belediye başkan yardımcılarından Selamet Güner, Mehmet Dinç, Remzi Şeker ve Yusuf Burkut'a da yeni dönemde görev vermedi.. MHP'YE BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILIĞI VERMEYECEK Mİ? MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş ise, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün, MHP’li Meclis Üyesi Şener Akın’ı başkan yardımcısı yapmadığına yönelik çıkan haberler hakkında Bugün Kocaeli'ye açıklamada bulundu. “PAZARTESİ YA DA SALI GÜNÜ ATAMALARI YAPILACAK” Konu hakkında  konuşan Demirbaş, “Siyasi başkan yardımcılarının ataması pazartesi ya da salı günü yapılacak. Herkesin bildiği üzere Cumhur İttifakı’nın, Kocaeli’de kazandığı belediyelerde MHP’li belediye başkan yardımcılarının olması konusunda uzlaşı sağlandı. Söz konusu uzlaşının ardından belirlenen isimlerin atanmama ihtimali yok” ifadelerini kullandı.
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yeni belediye başkan yardımcıları ve Daire Müdürülerini belirledi..

Zinnur Büyükgöz yeni dönemde, geçtiğimiz dönem belediye başkan yardımcılarından sadece Dursunali Arslan ile yoluna devam ederken, yeni dönem için Gebze Belediyesi Daire Müdürlerinden Muharrem Baltacıoğlu, Şerif Canpolat ve Gebze Belediye Meclsi üyesi Ahmet Hüseyin Çelebi'yi belediye başkan yardsımcısı olarak atadı..

Ak Parti Belediye Meclisi üyesi adayı olamadığı için Sedat Çelik ile 31 Mart 2024 yerel seçim öncesi youlunu ayıran Başkan Büyükgöz, geçtiğimiz dönem belediye başkan yardımcılarından Selamet Güner, Mehmet Dinç, Remzi Şeker ve Yusuf Burkut'a da yeni dönemde görev vermedi..

MHP'YE BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILIĞI VERMEYECEK Mİ?
MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş ise, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün, MHP’li Meclis Üyesi Şener Akın’ı başkan yardımcısı yapmadığına yönelik çıkan haberler hakkında Bugün Kocaeli'ye açıklamada bulundu.

“PAZARTESİ YA DA SALI GÜNÜ ATAMALARI YAPILACAK”
Konu hakkında  konuşan Demirbaş, “Siyasi başkan yardımcılarının ataması pazartesi ya da salı günü yapılacak. Herkesin bildiği üzere Cumhur İttifakı’nın, Kocaeli’de kazandığı belediyelerde MHP’li belediye başkan yardımcılarının olması konusunda uzlaşı sağlandı. Söz konusu uzlaşının ardından belirlenen isimlerin atanmama ihtimali yok” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.