ÇAYIROVALI İBRAHİM SEKMEN GÖREVİNE GERİ DÖNDÜ

Siyaset 18.05.2024 - 10:30, Güncelleme: 18.05.2024 - 10:30
 

ÇAYIROVALI İBRAHİM SEKMEN GÖREVİNE GERİ DÖNDÜ

KOCAELİ HABERİ
31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Ak Parti Çayırova Belediye Başkan aday adayı olmak için Erzurum Büyükşehir Belediyesi İ,ştirakşler Daire Başkanlığı görevinden istifa eden İbrahim Sekmen, mevcut belediye başkanı Bünyamin Çiftçi'nin tekrar aday gösterilmesi üzerine aynı görevine tekrar geri döndü.. Aday adaylık yarışmasında beyefendi kişiliği, mütevaziliği, donanımı ve sıcak kanlılığı ile Çayırovalıların gönlünden ayrı bir yer edinen Belediye başkan aday adayı İbrahim Sekmen, Çayırova siyasetinde güzel bir iz bıraktı..  İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan'ın dün gerçekleştirdiği Erzurum Büyükşehir Belediyesi ziyaretinde kendsini karşılayanlar arasında İbrahim Sekmen'de vardı ve Sekmen o anları sosyal medyadan "İçişleri Bakan Yardımcımız Sn. Bülent Turan Bey’i Büyükşehir Belediyemizde misafir ettik." notu ile sosyal medyadan paylaştı.. 
KOCAELİ HABERİ

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Ak Parti Çayırova Belediye Başkan aday adayı olmak için Erzurum Büyükşehir Belediyesi İ,ştirakşler Daire Başkanlığı görevinden istifa eden İbrahim Sekmen, mevcut belediye başkanı Bünyamin Çiftçi'nin tekrar aday gösterilmesi üzerine aynı görevine tekrar geri döndü..

Aday adaylık yarışmasında beyefendi kişiliği, mütevaziliği, donanımı ve sıcak kanlılığı ile Çayırovalıların gönlünden ayrı bir yer edinen Belediye başkan aday adayı İbrahim Sekmen, Çayırova siyasetinde güzel bir iz bıraktı..

 İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan'ın dün gerçekleştirdiği Erzurum Büyükşehir Belediyesi ziyaretinde kendsini karşılayanlar arasında İbrahim Sekmen'de vardı ve Sekmen o anları sosyal medyadan "İçişleri Bakan Yardımcımız Sn. Bülent Turan Bey’i Büyükşehir Belediyemizde misafir ettik." notu ile sosyal medyadan paylaştı.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.