Şerifalioğlu; '' Gebze Bayram Çöreğimizi tanıtttık''

İlçeler 17.05.2024 - 16:37, Güncelleme: 17.05.2024 - 16:37
 

Şerifalioğlu; '' Gebze Bayram Çöreğimizi tanıtttık''

KOCAELİ HABERİ
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin TOBB ETÜ’de gerçekleştirilen 80. Mali Genel Kurul Toplantısına Gebze Ticaret Odası da, Başkan Abdurrahman Aslantaş, Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu ve TOBB Delegeleri ile birlikte katılım sağladı.. Bölgemizin ilk ve tek coğrafi işaretli ürünü olan Gebze Bayram Çöreğimiz, TOBB'un 80. Genel Kurulu için kurulan standlarda yerini aldı ve 81 ilimizden gelen Oda Borsa Başkanlarına tanıtıldı... GTO Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu o anları sosyal medyadan "TOBB’un 80. Genel Kuruluna katılarak bölgemizin ilk ve tek coğrafi işareti olan Gebze Bayram Çöreğimizi tanıtma fırsatı bulduk." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin TOBB ETÜ’de gerçekleştirilen 80. Mali Genel Kurul Toplantısına Gebze Ticaret Odası da, Başkan Abdurrahman Aslantaş, Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu ve TOBB Delegeleri ile birlikte katılım sağladı..

Bölgemizin ilk ve tek coğrafi işaretli ürünü olan Gebze Bayram Çöreğimiz, TOBB'un 80. Genel Kurulu için kurulan standlarda yerini aldı ve 81 ilimizden gelen Oda Borsa Başkanlarına tanıtıldı...

GTO Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu o anları sosyal medyadan "TOBB’un 80. Genel Kuruluna katılarak bölgemizin ilk ve tek coğrafi işareti olan Gebze Bayram Çöreğimizi tanıtma fırsatı bulduk." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.