TİCARET ODASI DELEGELERİ ANKARA'DA

Güncel 17.05.2024 - 16:08, Güncelleme: 17.05.2024 - 16:08
 

TİCARET ODASI DELEGELERİ ANKARA'DA

KOCAELİ HABERİ
Başkan Bulut ve KOTO Delegeleri, TOBB Genel Kurulu’na katıldı.. Kocaeli Ticaret Odası başta olmak üzere ülkemizde faaliyet gösteren 365 Oda/Borsa’nın çatı kuruluşu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 80. Mali Genel Kurul Toplantısı, Ankara TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde gerçekleştirildi. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte ev sahipliği yaptığı genel kurula KOTO Başkanı Necmi Bulut, Oda’nın TOBB Delegeleri; Veli Başkurt, Sami Durmuşoğlu, Mehmet Akif Şen, Metin Sözer, Mert Kavşut, Kerim Bayramoğlu, İsmet Temizel, Hakan Yaşar Ulutan, Handan Kümeli, İbrahim İbrahimoğlu, Cevat Yıldız, Mesut Ekşi ve KOTO Genel Sekreteri Mert Anlıpak ile birlikte katılım sağladı BAŞKAN BULUT’TAN DEĞERLENDİRME TOBB’un 80. Genel Kurulu’nu değerlendiren KOTO Başkanı Necmi Bulut, “Türk iş dünyamızın çatı kuruluşu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 80. Genel Kurulu’na KOTO delegeleri olarak üst düzey katılım sağladık. Bu büyük buluşma Türk iş dünyamızın gücünü göstermekle birlikte, gelecek dönem çalışmalarımıza ışık tutmaktadır. KOTO olarak ihracat ve coğrafi işaret başta olmak üzere, birliğimizin çalışmalarına üst düzey katkı sunduğumuz bir dönem oldu. Yeni dönem için de sorumluluğumuzun farkındayız, verimli çalışma ve projelerimizi sürdüreceğiz. Birlik Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’nu başarılı mali yıl dolayısıyla kutluyoruz” dedi. 
KOCAELİ HABERİ

Başkan Bulut ve KOTO Delegeleri, TOBB Genel Kurulu’na katıldı..

Kocaeli Ticaret Odası başta olmak üzere ülkemizde faaliyet gösteren 365 Oda/Borsa’nın çatı kuruluşu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 80. Mali Genel Kurul Toplantısı, Ankara TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde gerçekleştirildi.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte ev sahipliği yaptığı genel kurula KOTO Başkanı Necmi Bulut, Oda’nın TOBB Delegeleri; Veli Başkurt, Sami Durmuşoğlu, Mehmet Akif Şen, Metin Sözer, Mert Kavşut, Kerim Bayramoğlu, İsmet Temizel, Hakan Yaşar Ulutan, Handan Kümeli, İbrahim İbrahimoğlu, Cevat Yıldız, Mesut Ekşi ve KOTO Genel Sekreteri Mert Anlıpak ile birlikte katılım sağladı

BAŞKAN BULUT’TAN DEĞERLENDİRME
TOBB’un 80. Genel Kurulu’nu değerlendiren KOTO Başkanı Necmi Bulut, “Türk iş dünyamızın çatı kuruluşu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 80. Genel Kurulu’na KOTO delegeleri olarak üst düzey katılım sağladık. Bu büyük buluşma Türk iş dünyamızın gücünü göstermekle birlikte, gelecek dönem çalışmalarımıza ışık tutmaktadır. KOTO olarak ihracat ve coğrafi işaret başta olmak üzere, birliğimizin çalışmalarına üst düzey katkı sunduğumuz bir dönem oldu. Yeni dönem için de sorumluluğumuzun farkındayız, verimli çalışma ve projelerimizi sürdüreceğiz. Birlik Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’nu başarılı mali yıl dolayısıyla kutluyoruz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.