Gökhan Orhan: ''Gebze'de bir adayımız olsaydı..''

Siyaset 17.05.2024 - 14:57, Güncelleme: 17.05.2024 - 14:57
 

Gökhan Orhan: ''Gebze'de bir adayımız olsaydı..''

KOCAELİ HABERİ
CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan düzenlediği basın toplantısında, “Gönül isterdi ki 31 Mart yerel seçimlerinde Gebze'de de bir adayımız olsaydı” dedi. CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan belediye meclis üyeleriyle birlikte bugün basın toplantısı düzenledi. Faruk Güllüoğlu'nda düzenlenen basın toplantısına CHP Kocaeli İl Yöneticisi Bülent Evciman, Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve CHP Gebze Belediyesi Meclis Üyeleri Ahmet Kadı, Engin Sözbir, Gülcan Aksu, Nuran Zor ve ilçe yöneticileri hazır bulundu. Basın toplantısında ilk olarak konuşan CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, “Bir yerel seçim süreci yaşadık. 3 meclis yapıldı. Meclislerde CHP olarak neler yaptıklarımızla alakalı bilgilendirmek amacıyla toplandık. Ülke genelinde CHP'nin sağladığı bir başarı var. Gönül isterdi ki Gebze'de de bir adayımız olsaydı. Örgüt olarak her anlamda hazırdık. Fakat 3 tane aday adayımız vardı. Genel merkez böyle bir karar aldı. Bu krizi yönetmek adına ilçe başkanı olarak büyük bir risk aldık.  “BU KENTİN HAKKINI SAVUNACAĞIZ” Partimiz adına meclis üyesi listesiyle meclise girdik. Bu manada Gebzeli hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Beş meclis üyemiz bu kentin hakkını savunacaklar. Yeni bir süreç başladı. CHP'li belediyelerin yansımaları tüm Türkiye gördü. Türkiye genelinde CHP birinci parti oldu. Kentimiz adına mücadelemiz devam edecek. Mecliste her şeyi ret eden değil belediye başkanını çalıştıran bir muhalefet olacağız. Meclis üyelerimizle sürekli sizlerle bir araya geleceğiz. Yeni dönemin başlamasıyla birçok sorun meclis gündemine geldi. Köy planları bu sorunların başında geliyor. Kroman Çelik'in Kirazpınar'da yapmasını planladığı bir cüruf alanla ilgili olarak bir dizi girişimlerimiz var. Yerel basına sahip çıkma adına üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız. Gebze'de bir basın evinin olması için gerekli girişimlerimiz devam ediyor” dedi. haber:hanifi surun-sonkalekocaeli
KOCAELİ HABERİ

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan düzenlediği basın toplantısında, “Gönül isterdi ki 31 Mart yerel seçimlerinde Gebze'de de bir adayımız olsaydı” dedi.

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan belediye meclis üyeleriyle birlikte bugün basın toplantısı düzenledi. Faruk Güllüoğlu'nda düzenlenen basın toplantısına CHP Kocaeli İl Yöneticisi Bülent Evciman, Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve CHP Gebze Belediyesi Meclis Üyeleri Ahmet Kadı, Engin Sözbir, Gülcan Aksu, Nuran Zor ve ilçe yöneticileri hazır bulundu.

Basın toplantısında ilk olarak konuşan CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, “Bir yerel seçim süreci yaşadık. 3 meclis yapıldı. Meclislerde CHP olarak neler yaptıklarımızla alakalı bilgilendirmek amacıyla toplandık. Ülke genelinde CHP'nin sağladığı bir başarı var. Gönül isterdi ki Gebze'de de bir adayımız olsaydı. Örgüt olarak her anlamda hazırdık. Fakat 3 tane aday adayımız vardı. Genel merkez böyle bir karar aldı. Bu krizi yönetmek adına ilçe başkanı olarak büyük bir risk aldık. 

“BU KENTİN HAKKINI SAVUNACAĞIZ”
Partimiz adına meclis üyesi listesiyle meclise girdik. Bu manada Gebzeli hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Beş meclis üyemiz bu kentin hakkını savunacaklar. Yeni bir süreç başladı. CHP'li belediyelerin yansımaları tüm Türkiye gördü. Türkiye genelinde CHP birinci parti oldu. Kentimiz adına mücadelemiz devam edecek. Mecliste her şeyi ret eden değil belediye başkanını çalıştıran bir muhalefet olacağız. Meclis üyelerimizle sürekli sizlerle bir araya geleceğiz. Yeni dönemin başlamasıyla birçok sorun meclis gündemine geldi. Köy planları bu sorunların başında geliyor. Kroman Çelik'in Kirazpınar'da yapmasını planladığı bir cüruf alanla ilgili olarak bir dizi girişimlerimiz var. Yerel basına sahip çıkma adına üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız. Gebze'de bir basın evinin olması için gerekli girişimlerimiz devam ediyor” dedi.
haber:hanifi surun-sonkalekocaeli

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.