Araştırma: İşte en beğenilen Bakanlar

Siyaset 11.05.2024 - 11:53, Güncelleme: 11.05.2024 - 11:53
 

Araştırma: İşte en beğenilen Bakanlar

KOCAELİ HABERİ
Hbs Araştırma şirketi, 'En beğenilen bakanlar' araştırmasının sonuçlarını açıkladı. Birinci sırada Hakan Fidan yer aldı. Hbs Araştırma şirketi, 20-25 Nisan'da 4 bin 300 kişiyle yüz yüze görüşerek, "Hükümette en beğendiniz bakan hangisi?" diye sordu. Ankete verilen yanıtlar şöyle: Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: Yüzde 13,14 Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki: Yüzde 12 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu: Yüzde 8,3 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir: Yüzde 6,1 Diğer: Yüzde 10,3 Cevap vermeyen: Yüzde 38,3.
KOCAELİ HABERİ

Hbs Araştırma şirketi, 'En beğenilen bakanlar' araştırmasının sonuçlarını açıkladı. Birinci sırada Hakan Fidan yer aldı.

Hbs Araştırma şirketi, 20-25 Nisan'da 4 bin 300 kişiyle yüz yüze görüşerek, "Hükümette en beğendiniz bakan hangisi?" diye sordu.

Ankete verilen yanıtlar şöyle:
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: Yüzde 13,14
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki: Yüzde 12
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu: Yüzde 8,3
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir: Yüzde 6,1
Diğer: Yüzde 10,3
Cevap vermeyen: Yüzde 38,3.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.